mesin kopi untuk rumah: bagaimana untuk memilih, ulasan, model penarafan pada tahun 2015

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi mudah menyediakan anda secawan Caffè Mocha dengan buih elastik

mesin kopi mudah menyediakan anda secawan Caffè Mocha dengan buih elastik

Tanpa ragu-ragu, kopi versi klasik di Turku - selain daripada pertandingan, tetapi tidak sentiasa mempunyai masa dan peluang untuk menggunakannya, jadi mesin kopi untuk rumah (bagaimana untuk memilih prinsip operasi, fungsi dan banyak soalan lain akan dibincangkan di bawah) telah menjadi alternatif yang berdaya maju. Membeli mesin kopi untuk rumah - ia adalah satu peluang untuk menikmati aroma dan rasa minuman tanpa banyak usaha.


Bagaimana untuk memilih mesin kopi: Key

Untuk kopi automatik menggunakan prinsip yang sama - melalui sebahagian daripada serbuk kopi diluluskan di bawah air tekanan panas (wap), kaedah teknikal yang berbeza hanya penjelmaan prinsip ini dan tahap automasi proses. Secara umum, terdapat tiga jenis utama mesin kopi.

mesin kopi untuk rumah. Design kopi Mesin sarung adalah sangat pelbagai, dan membolehkan anda untuk memilih mereka juga dalam penampilan, kecuali fungsi terus

Design kopi Mesin sarung adalah sangat pelbagai, dan membolehkan anda untuk memilih mereka juga dalam penampilan, kecuali fungsi terus

mesin kopi untuk rumah. Menitis kopi. Tidak seperti kopi grinds mesin kopi brews biji kopi dan seperti dari serbuk kopi dan bijirin kopi dari hanya dengan menekan butang. Mesin kopi mempunyai unit lebih berfungsi, termasuk kawalan elektronik. Terdapat juga jenis"всё-в-одном", их габариты больше, чем обычных капельных кофеварок

Menitis kopi. Tidak seperti kopi grinds mesin kopi brews biji kopi dan seperti dari serbuk kopi dan bijirin kopi dari hanya dengan menekan butang. Mesin kopi mempunyai unit lebih berfungsi, termasuk kawalan elektronik. Terdapat juga jenis "semua dalam satu", dimensi mereka lebih besar daripada pembuat titisan kopi biasa

pembuat kopi carob

Nama lain - Mesin-mesin kopi espresso, pembuat kopi Carob kerana dalam kopi diperolehi dengan melepaskan stim di bawah tekanan tinggi melalui serbuk kopi, yang pengguna meletakkan pada mereka sendiri dan ditekan ke dalam tanduk logam. Selain serbuk kopi di dalam tanduk boleh buah diletakkan (kini tablet tersebut untuk mesin kopi, menyerupai teh beg bru). Satu perkara penting - tahap bijirin pengisaran, ia tidak boleh terlalu kecil, jika tidak, tekanan hanya tidak "menjual" wap melalui serbuk ditekan. Anda boleh membeli kopi sudah tanah, dan ia adalah mungkin untuk menyesuaikan diri dengan "purata" pengisaran.

mesin kopi untuk rumah. Kopi tanduk mungkin logam atau plastik. tanduk logam memberikan rasa yang kaya kopi menjadi panas lebih baik

Kopi tanduk mungkin logam atau plastik. tanduk logam memberikan rasa yang kaya kopi menjadi panas lebih baik

mesin kopi untuk rumah. susu berbuih untuk beberapa resipi kopi diperolehi dengan menggunakan pembuat peranti tambahan

susu berbuih untuk beberapa resipi kopi diperolehi dengan menggunakan pembuat peranti tambahan

kapsul mesin kopi

mesin kopi untuk "malas", di mana pengguna hanya perlu memasukkan kapsul dalam bekas khas dan memulakan proses memasak. Tiada mesin kopi pengisaran dan lain-lain pembersihan Rahsia - dalam kapsul tertutup (mewakili cawan kertas ditekan atau aluminium), yang dibungkus serbuk kopi. kapsul tersebut tercedera dan lubang terbentuk di dalam air panas bertekanan disuntik - bersedia untuk minum.

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi digabungkan - peranti yang menggabungkan dan menjatuhkan, dan kopi kapsul pada satu masa. Beberapa kesukaran dalam menjaga ia diimbangi oleh keluasan fungsi

mesin kopi digabungkan - peranti yang menggabungkan dan menjatuhkan, dan kopi kapsul pada satu masa. Beberapa kesukaran dalam menjaga ia diimbangi oleh keluasan fungsi

mesin kopi untuk rumah. Untuk mesin kopi kapsul ia menawarkan pelbagai kapsul dengan rasa yang berbeza kopi

Untuk mesin kopi kapsul ia menawarkan pelbagai kapsul dengan rasa yang berbeza kopi

peranti sedemikian adalah menarik kerana mudah - selepas menggunakan kapsul hanya boleh dibuang, ia tidak perlu untuk membuka dan mencuci kereta. Itulah sebabnya mesin kopi kapsul amat permintaan di pejabat. Kelemahan utama mereka - tetapi walaupun kapsul sama. Pertama, mereka agak mahal (walaupun ia sudah mungkin untuk mencari nasihat tentang bagaimana anda boleh menggunakan kapsul lagi dalam rangkaian), dan kedua - setiap pengeluar menghasilkan kapsul hanya untuk mesin yang pelbagai jenis. Oleh itu, sebelum anda memilih model mesin kopi jenis kapsul, anda mesti menentukan kos dan ketersediaan kapsul dan pelbagai perisa.

mesin kopi untuk rumah. kapsul yang boleh digunakan semula untuk mesin kopi, yang boleh diisi dengan sendiri jenama kegemaran mereka terhadap serbuk kopi

kapsul boleh guna untuk mesin kopi

mesin kopi automatik

Jika berdasarkan klasifikasi bahasa Inggeris, kedua-dua jenis di atas alat-alat untuk kopi automatik dipanggil "mesin kopi", dan mesin kopi dipanggil peranti yang menjalankan keseluruhan kitaran operasi - pengisaran penyediaan kopi air, menentukan bahagian yang dikehendaki serbuk kopi sendiri - penyediaan kopi kemudian membersihkan sistem - serbuk dan penyingkiran sistem basuh digunakan. Kelebihan utama mesin kopi - serba boleh, ia boleh diselaraskan sebagai kubu atau sebahagian daripada jumlah, dan untuk menyediakan pelbagai versi minuman dalam mod automatik. Kelemahan utama mesin kopi - kos yang tinggi.

mesin kopi untuk rumah. Satu kelas berasingan mesin kopi - dibina, dibezakan dengan fungsi yang luas

Satu kelas berasingan mesin kopi - dibina, dibezakan dengan fungsi yang luas

mesin kopi untuk rumah. coklat panas, mesin kopi dimasak. Ia kekal hanya untuk menghiasi mengikut citarasa anda

coklat panas, mesin kopi dimasak. Ia kekal hanya untuk menghiasi mengikut citarasa anda

mesin kopi untuk rumah. Terbina dalam mesin kopi adalah sesuai untuk bahagian dalaman yang moden

Terbina dalam mesin kopi adalah sesuai untuk bahagian dalaman yang moden

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai bagaimana untuk memilih mesin kopi, melihat video

mesin kopi untuk rumah 2015: Popular Tertinggi

Setiap jenis mesin kopi / Kopi mempunyai kedua-dua peminat dan beliau pengkritik pahit. Itulah sebabnya dalam penarafan kami termasuk unit ketiga-tiga spesies.

№1. Philips Saeco HD 8743

mesin kopi untuk rumah. Philips Saeco HD 8743

peranti taraf kelas ini. Automatik mesin kopi, di mana pemilik diperlukan untuk melaksanakan tiga fungsi - untuk mencurahkan air, tuangkan kopi dan menghidupkan mesin. batu kilangan seramik tahan lama dan tak bersuara terlalu panas bijirin (tiada kopi mempunyai "terbakar" rasa) dan memastikan pengisaran seragam. Di samping itu, ada kemungkinan mengawal selia tahap (5 penyampaian ijazah) pengisaran - dari sangat nipis (rasa akan sangat tepu) ke kasar (kopi dengan rasa ringan). fungsi ingatan akan diprogramkan sekali jumlah yang dikehendaki kopi dan kemudian sentiasa memasak saiz yang ideal anda dan kualiti espresso. kumpulan memasak terletak di hadapan mesin, mudah untuk mengeluarkan dan mudah dibersihkan.

ulasan

Valentin:

Ia amat mudah, saya menggunakan di pejabat, penyelenggaraan mudah. Mesin ini tidak menonjol, sangat tenang, sekali seminggu - saya mengeluarkan kek sebulan sekali - titik tangki saya dan unit memasak

Oksana:

A mudah, padat dan sangat mudah untuk digunakan, tidak perlu masa yang lama untuk menyesuaikan diri.

Gregory:

Saya tidak tahu, tiada skrin - ia adalah negatif atau tidak. Tetapi di sini saya mahu lebih pan - perlu disalirkan selepas 3-4 gotovok. Lupa - anda mendapat tempat yang hebat di atas meja.

mesin kopi untuk rumah. Piccolo - Australian kopi susu minum jumlah yang kecil. Ia terdiri daripada espresso tunggal dan 70 ml seragam wap disebat, susu berkilat, dan dimasukkan ke dalam sejenis kaca bikar"виски-шот"

Piccolo - Australian kopi susu minum jumlah yang kecil. Ia terdiri daripada espresso tunggal dan 70 ml seragam wap disebat, susu berkilat, dan dimasukkan ke dalam segelas jenis bikar "Scotch-shot"

№2. Kenwood ES 020

mesin kopi untuk rumah. Kenwood ES 020

Carob pembuat kopi setengah automatik, sederhana (1100 watt) kuasa, kopi boleh digunakan sebagai kopi dan buah tanah. Reservoir jumlah - 1 liter, tekanan maksimum - 15 bar. Perumahan - semua logam, kerana mesin kelihatan bergaya dan teliti, walaupun logam digilap adalah sangat baik cap jari yang boleh dilihat. Perumahan kesan ketara ke atas berat badan - 5.12 kg, jadi meja adalah menyeluruh, ia tidak bergetar dan tidak gentar di tempat kerja. Oleh itu, satu lagi kelebihan - bunyi yang rendah adalah lebih senyap daripada cerek elektrik normal.

ulasan

Alain:

Padat, cantik, kelihatan sangat rapi, tetapi perkara utama - tukang masak yang baik, susu, disebat besar, buih - cantik.

Igor:

Ia adalah mudah untuk mengekalkan. Horn - mudah dan mudah, dengan mengendalikan berlapis karet, mudah untuk membuang, shake kopi dan basuh. Serta palet.

Putin:

tanduk yang dimasukkan ke dalam yang sangat ketat, ia adalah perlu untuk membuat usaha yang diperlukan untuk mengambil badan, dan kemudian lap ia - cap jari seperti polis.

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi - aksesori dapur sangat berguna untuk pencinta cappuccino dengan buih elastik

mesin kopi - aksesori dapur sangat berguna untuk pencinta cappuccino dengan buih elastik

№3. Philips Saeco HD 8325

mesin kopi untuk rumah. Philips Saeco HD 8325

Kuat (1900 W) dan dengan cukup muatannya (1.25 liter) kacang tangki-jenis kopi, digunakan untuk menyediakan minuman, tanah dan dibungkus (buah) kopi. Dan walaupun badan itu dibuat daripada plastik, Mesin yang kelihatan rapi, walaupun reka bentuk - satu standard untuk jenis ustroyst. Beliau menarik perhatian kepada keputusan cawan pemanasan - mereka diletakkan terus pada mesin, di mana mereka berada dipanaskan sehingga mesin dihidupkan dan bersedia untuk bekerja. antara muka intuitif dan mesra pengguna - pengguna mendapat semua maklumat yang diperlukan, memberi tumpuan kepada ikon berwarna diterangi, Piktogram. reka bentuk ergonomik - ada akses terus kepada mana-mana petak (pan, penapis, tangki), ia tidak perlu untuk membuka mesin untuk mencapai mereka.

ulasan

Yuri:

Menyediakan yang sangat baik, krim adalah pada cappuccino - besar dan padat. Plus - isyarat keperluan untuk menanggalkan kerak.

Galina:

Masalah dengan pemasangan tanduk - ia adalah perlu untuk membuat satu usaha tidak cukup feminin. Namun demikian, saya ingin meletakkan gelas tinggi.

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi setiap pagi akan menikmati kopi segar dalam resipi kegemaran anda

mesin kopi setiap pagi akan menikmati kopi segar dalam resipi kegemaran anda

№4. De'Longhi ECOV 310

mesin kopi untuk rumah. DELONGHI ecov 310

Kopi untuk mereka yang menghargai teknik, bukan sahaja fungsi, peranti ini adalah dalam gaya retro Itali perkhidmatan hebat. Ia akan membantu menyediakan espresso Itali yang asli. perumahan plastik (warna yang berbeza - berkrim-beige, hitam, zaitun, dan lain-lain) yang dibekalkan dengan bahan logam. Kawalan - tekan butang, pada takungan 1,4l, tekanan - 15 bar, dua termostat berasingan membolehkan berasingan melaraskan suhu stim dan air. Fungsi tambahan yang berguna - pengedap sistem DROP, cawan dipanaskan.

ulasan

Julia:

Itali, mungkin juga tukul boleh membuat kerja-kerja seni. Perkara yang bergaya, pelbagai shirishkov / butir-butir kecil yang mewujudkan suasana, kerana kopi - bukan sahaja rasa, adalah sejarah.

Vic:

perkara yang indah, tetapi saya mahu lebih banyak ciri.

mesin kopi untuk rumah. Minuman ideal untuk makan tengah hari: doppio espresso

Minuman ideal untuk makan tengah hari: doppio espresso

№5. KRUPS KP 1006 Dolce Gusto Piccolo

mesin kopi untuk rumah. KRUPS KP1006 Dolce Gusto Piccolo

Salah satu model yang paling padat mesin kopi, saiznya 38h21h27 melihat, di dapur ia tidak mengambil ruang yang banyak, tetapi reka bentuk bergaya, dari satu perkara yang utilitarian telah menjadi hampir satu objek seni. Mesin kopi boleh didapati dalam dua warna - hebat, bertenaga dan ekspresif merah dan hitam, hitam dan putih, di mana peranti menyerupai penguin comel kecil. Proses memasak maksima dipermudahkan - tuangkan air yang cukup untuk memasukkan kapsul dan tolak tuil, dan secawan kopi untuk bersedia dalam masa kurang daripada satu minit. Walaupun saiz yang sederhana, mesin adalah pelbagai fungsi, ada juga peluang untuk membuat cappuccino, ais terima kasih kepada mod sejuk. Kelebihan boleh dinyatakan dan saiz cawan - boleh didapati ketinggian sehingga 15 cm Coffee-kuat -. 1500 W, tetapi turn-off (selepas 5 minit) akan membolehkan untuk menyelamatkan sedikit. Yang lain - jumlah titisan takungan - 100ml, tekanan - 15 bar.

ulasan

Alain:

Kopi adalah bersedia untuk memaafkan, menjadi gagah dan lazat. Satu pilihan yang baik untuk pagi, belum lagi dikejutkan - hanya tekan butang dan anda selesai.

Igor:

Kami membeli ini di pejabat - sekurang-kurangnya penjagaan, dan tempat itu adalah hampir tiada.

Albina:

Dalam satu tangan - banyak pilihan jenis perniagaan Nescafé tahu, yang lain - kos satu cawan daripada mengesankan. Dan jumlah takungan - 600 ml, cukup untuk beberapa cawan, maka ia adalah perlu untuk mengisi semula.

mesin kopi untuk rumah. Cocktail kopi latte macchiato dibuat dengan mudah di dalam mesin kopi, anda boleh melayan rakan-rakan di rumah

Cocktail kopi latte macchiato dibuat dengan mudah di dalam mesin kopi, anda boleh melayan rakan-rakan di rumah

№6. Caffitaly NAUTILUS S06

mesin kopi untuk rumah. Caffitaly NAUTILUS S06

model ergonomik dan sangat indah di mana reka bentuk dipercayai malchayshih butiran. Corpus moluska diolah (Nautilus Pompilius, dari mana datang nama itu sendiri) dan bentuk yang luar biasa menarik mata, dan pelbagai warna menjadikan ia mungkin untuk mengambil mesin kopi, yang akan kelihatan harmoni dan semula jadi dalam mana-mana reka bentuk - dari klasik kepada hi-tech. Kereta itu mempunyai ijazah tinggi automasi - anda hanya perlu memasukkan kapsul, sepanjang ia akan memenuhi sendiri. Fungsi yang berguna - bahagian jumlah laras, pilihan ketinggian petak dispenser untuk kapsul yang digunakan (15 unit).

ulasan

Irina:

Perkara yang bergaya dan sangat selesa.

Sergey:

Kami gembira dengan pam berkuasa - 17 bar, yang jarang untuk wang.

Olga:

Kapsul adalah pilihan yang sangat kecil perisa, yang mengecewakan.

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi setiap kali melakukan"правильную" пенку, с которой можно порадовать домашних капуччино-артом

mesin kopi setiap kali melakukan "hak" buih, yang boleh sila rumah cappuccino-art

№7. DELONGHI ECAM 22,110

mesin kopi untuk rumah. DELONGHI ECAM 22,110

Bergaya automatik mesin kopi, yang dikehendakiNya bukan sahaja untuk fungsi, tetapi juga penampilan yang menarik. Salah satu pilihan, apabila pencipta telah berfikir melalui hampir semua. Kawalan - amat mudah, elektronik, terlibat butang hanya satu suis putar, yang menentukan tahap pengisaran, dan sebagai akibatnya - kopi bersedia benteng. Tambahan pula, pengguna boleh mengkonfigurasi "di bawah" suhu minuman selesai dan skop daripadanya. Dispenser tumpahan - laras, ia boleh diturunkan di bawah kopi yang tidak disembur untuk cawan kecil. A ditambah yang pasti -, tangki air 1.8 liter yang luas.

ulasan

Sasha:

persediaan yang mudah, operasi mudah, kopi indah. Saya bereksperimen dengan pengisaran dan memilih yang terbaik untuk diri sendiri kekuatan kopi.

Victor:

penapis air mahal. kerja yang cukup kuat.

mesin kopi untuk rumah. pukulan klasik kopi, memberi tenaga - Ristretto, mesin espresso akan lakukan untuk beberapa minit

pukulan klasik kopi, memberi tenaga - Ristretto, mesin espresso akan lakukan untuk beberapa minit

№8. VITEK VT-1514

mesin kopi untuk rumah. vitek vt1514

jenis tanduk, wakil segmen bajet, model yang tidak mempunyai sama dalam harga / fungsi. tangki air besar (1.5 L), jadi model ini sesuai untuk keluarga besar. pemasangan baik paparan Russified, pemanasan pesat, tekanan - 15 bar, pilihan adalah bahagian yang besar dan kecil, yang direka untuk cawan tinggi (cawan).

ulasan

Vic:

Selesa, bersahaja, menyediakan dengan baik untuk wang - hanya bersinar. Satu-satunya perkara - kopi harus tanah sederhana, terlalu halus tidak akan berfungsi.

Sergey:

Sentiasa mengelirukan tertentu "plastik" bau di dalam tangki air, bagaimanapun, dalam kopi ia tidak dirasai. Ia adalah lebih baik untuk meletakkan cawan yang tinggi, jika tidak loading buih semburan terbang dalam semua arah.

mesin kopi untuk rumah. latte macchiato Delicious"After eight", пригттовленный в кофемашине

latte lazat macchiato «Selepas lapan», prigttovlenny dalam mesin kopi

№9. ZELMER 13Z015

mesin kopi untuk rumah. ZELMER 13Z015

Satu lagi wakil kelas bajet, yang pencipta telah cuba untuk menarik pelanggan fungsi yang maksimum. Carob kopi, dengan tekanan yang besar (18 bar), yang agak jarang berlaku untuk jenis model, dan purata (1380 W) dengan kapasiti yang membolehkan anda untuk mendapatkan yang baik kompleks, kopi gemuk. penyediaan serentak 2 cawan, penggunaan buah dan serbuk kopi. Ciri-ciri tambahan turn-off, plat panas, sistem pembersihan diri, saiz peraturan bahagian, sistem titisan.

ulasan

Vera:

Semuanya mudah dan boleh didapati untuk wang yang munasabah, memanaskan cepat, tangki besar - 1.5 liter. Diletakkan hampir semua cawan teh.

Oleg:

Mesin tidak lupa tentang diri sendiri. Jika anda tidak mempunyai air yang cukup, ia akan memberi isyarat. Ya, dan menyediakan sangat bising. Walaupun saya terpaksa membelanjakan peningkatan - tampal keping dulang pita pelekat - hanya terhenti gemeretuk.

mesin kopi untuk rumah. Kuat berperisa espresso macchiato mesin kopi masak selama 1-2 minit, dan anda hanya akan perlu untuk menghiasi buih

Kuat berperisa espresso macchiato mesin kopi masak selama 1-2 minit, dan anda hanya akan perlu untuk menghiasi buih

№10. Bosch TCA 5809 benvenuto klasik

mesin kopi untuk rumah. bosch tca5809

Automatik mesin kopi, yang membolehkan untuk menyediakan minuman dari kacang dan serbuk kopi. Seperti kebanyakan model moden, ia mempunyai fungsi pra-membasahkan serbuk kopi - benih adalah tanah, selepas itu daftar serbuk sel dibasahkan dengan air panas beberapa saat, dan hanya kemudian ke dalam ruang stim panas lampau. Ini membolehkan pemulihan maksimum yang mungkin bahan-bahan daripada serbuk kopi. Secara berasingan, sistem penyediaan dan air Polace - bagi setiap bahagian baru kopi menggunakan air tawar dan apa yang kekal dalam bekalan ke tiub dalam penyediaan bahagian sebelumnya, dilepaskan ke dalam bekas khas.

ulasan

Vlad:

Walaupun dengan penggunaan air dari perbandaran rasa bekalan air - megah. Kelebihan tidak diragui - sistem pembersihan automatik skala yang baru muncul.

Oksana:

Walaupun takungan yang besar - 1.8 l air mesti mengisi semula kerap. Dan tangan yang tidak selesa setiap kali untuk mencuci sistem susu buih.

mesin kopi untuk rumah. cappuccinos berperisa dengan buih yang kuat anda boleh menikmati bukan sahaja disediakan barista di kafe, tetapi juga di rumah. Hanya perlu memilih jenis kegemaran kopi di kapsul untuk mesin kopinya

cappuccinos berperisa dengan buih yang kuat anda boleh menikmati bukan sahaja disediakan barista di kafe, tetapi juga di rumah. Hanya perlu memilih jenis kegemaran kopi di kapsul untuk mesin kopinya

№11. KRUPS EA8050

mesin kopi untuk rumah. KRUPS EA 8050

Automatik mesin kopi, yang membolehkan untuk menyediakan minuman dari kedua-dua bijirin dan pra-tanah kopi. Model ini menarik terbina dalam penapis yang bukan sahaja melembutkan air, tetapi membuang kekotoran (cth, sehingga 85% daripada klorin yang terkandung). Kelebihan boleh dikaitkan dengan bekas khas yang diperbuat daripada keluli tahan karat untuk susu, di samping membolehkan espresso, latte dan cappuccino disediakan.

ulasan

Alex:

Kelihatan bergaya, cukup padat, ia adalah mungkin untuk menyediakan dua bagian.

Natalia:

Bising apabila pengisar dihidupkan, anda boleh bangun seluruh apartmen.

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi Espresso menyediakan seperti berikut: 7-11 gram serbuk kopi, 25-35 ml air, di bawah tekanan kira-kira 9 bar, pada suhu 88-96 ° C, dengan masa pengekstrakan 20-30 saat. Demitasse, tebal berdinding cawan porselin, ia adalah paling sesuai untuk espresso lagi tidak disejukkan, penuh 2/3 kelantangan.

mesin kopi Espresso menyediakan seperti berikut: 7-11 gram serbuk kopi, 25-35 ml air, di bawah tekanan kira-kira 9 bar, pada suhu 88-96 ° C, dengan masa pengekstrakan 20-30 saat. Demitasse, tebal berdinding cawan porselin, ia adalah paling sesuai untuk espresso lagi tidak disejukkan, penuh 2/3 kelantangan.

№12. Siemens TK 76K573

mesin kopi untuk rumah. siemens TK76K573

Kedudukan tidak akan lengkap jika kita memberi perhatian dalam kelas mesin kopi terbenam. Bergaya, cantik, ia adalah mudah untuk menguruskan, kuat - 1700 W dengan takungan yang besar - 2.5, boleh digubal dan bijirin dan serbuk kopi menu Russified. Dalam fungsi - hampir apa-apa yang boleh dibanggakan mesin kopi moden.

ulasan

Valentina S .:

Sangat cantik, tukang masak yang baik, spumatore.

Sergey:

Penggunaan air - baik, yang sangat besar, kita perlu sentiasa menambah. Dan sering untuk membersihkan dulang.

mesin kopi untuk rumah. Beregu latte, cepat dimasak dalam mesin kopi

Beregu latte, cepat dimasak dalam mesin kopi

mesin kopi untuk rumah. Konsep: mesin kopi, yang menjadikan"правильную" чашку кофе для каждого члена семьи, узнавая его по отпечаткам пальцев

Konsep: mesin kopi, yang membuat "hak" secawan kopi untuk setiap ahli keluarga, mengiktiraf cap jari beliau

mesin kopi untuk rumah. mesin kopi untuk rumah. mesin kopi moden menyenangkan pelbagai fungsi untuk membuat kopi untuk pelbagai resipi

mesin kopi moden menyenangkan pelbagai fungsi untuk membuat kopi untuk pelbagai resipi


Like this post? Please share to your friends: