Ontwerp van de kamer van een kind voor twee kinderen: 70 + de gekozen ideeën en geheimen aan het creëren van een harmonieuze omgeving

De slaapkamer in de stijl Shabby chic voor twee kleine kinderen -

De slaapkamer in de stijl Chebbi-chic voor twee kleine kinderen

Vaak zijn ouders zijn erg moeilijk om te komen met hun eigen ontwerp van de kamer van een kind voor twee kinderen, en een foto van de afgewerkte interieur niet altijd helpen om de ideeën in de praktijk te realiseren. kamer's General kinderen moeten afgestemd op de aard en de behoeften van elk kind te zijn, terwijl de resterende comfortabel en veilig. Maar rekening houden met alle functies en het creëren van een echt comfortabele omgeving die kinderen niet met elkaar concurreren voor het gebied, maar integendeel getracht om meer tijd samen door te brengen op uw gemak, games of hobby's? In het bijzonder acute, dit probleem, als in dezelfde ruimte als de kinderen wonen, gekenmerkt door leeftijd of geslacht, evenals de beschikking over een klein gebied. Maar zelfs in deze gevallen, kunt u altijd een oplossing voor een echt stijlvol en functioneel interieur kwekerij te creëren.


inhoud:

 • Wat moet de kinderkamer voor twee kinderen
 • lay-out
 • zonering
 • verlichting
 • textiel
 • Aanbevelingen voor het ontwerp van de kinderen twee kinderen
Kinderen van alle leeftijden kunnen gezond te blijven in dezelfde kamer

Kinderen van alle leeftijden kunnen gezond te blijven in dezelfde kamer

Stapelbed zal helpen om ruimte te besparen in een kleine slaapkamer

Stapelbedden kan ruimte te besparen in een kleine slaapkamer

De parallelschakeling van bedden in een kamer hetero kinderen

De parallelschakeling van bedden in een kamer hetero kinderen

kamer van kleurrijke kinderen voor kinderen van voorschoolse leeftijd

kamer van kleurrijke kinderen voor kinderen van voorschoolse leeftijd

Contents

Wat moet de kinderkamer voor twee kinderen

Children's kamer voor twee kinderen zijn niet veel anders dan het huis van een kind aan de eisen. Deze kamer is in de eerste plaats moet een veilige, functionele, en interessant zijn. De naleving van deze factoren zal helpen de kinderen te ontwikkelen en naar voren als persoonlijkheden. Daarom is in de eerste plaats al moet de nodige aandacht te schenken aan de keuze van afwerkingsmaterialen, meubels en textiel.

Alle materialen die worden gebruikt voor de decoratie, meubilair en decor kinderen gebonden te zijn:

 • Veilig, milieuvriendelijk, niet-allergeen, bevatten geen schadelijke stoffen uitstoten.
 • Verschillende sterkte en duurzaamheid.
 • Gemakkelijk te reinigen en niet accumuleren stof.
Plaatlengte schilderij aan de muur een geweldig alternatief voor behang en geschilderd de muren in de kinderkamer

Tekentafel op de muur een geweldig alternatief voor behang en geschilderd de muren in de kinderkamer

Als coating voor wanden aanbevolen behang, verf op waterbasis, textuur en decoratieve panelen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de wand te schilderen zonder de oude bekleding en de weerstand van het materiaal nat reinigen behulp huishoudelijke chemicaliën.

Tip! Kies niet te reliëf gemaakt eindigt, omdat het stof, die allergische reacties bij kinderen kunnen veroorzaken zal ophopen.

Monofone coating muren in pastelkleuren

Monofone coating muren in pastelkleuren

Sex in de kinderkamer moeten veilig, duurzaam en warm het hele jaar door. Materialen moeten de voorkeur hout en tapijt, die warmte vast te houden en maken de ruimte gezelliger. Laminaat en linoleum mag alleen een hoge kwaliteit, goed verzorgd van de geluidsisolatie, om actieve spelletjes kon niet verhinderen dat de buren van onderaf te kiezen.

Tip! Heeft een coating van keramische tegels niet kiezen, want kinderen kunnen slippen en hard geraakt tijdens de spelen.

Het is passend om de vloer te combineren met vloerverwarming, zodat kinderen zich prettig voelen en zijn minder pijnlijk.

Parket - dit warme en milieuvriendelijke vloerbedekking, ideaal voor de ruimte van een kind

Parket - dit warme en milieuvriendelijke vloerbedekking, ideaal voor de ruimte van een kind

lay-out

Een goede inrichting van de kamer van het interieur kinderen begint altijd met de planning en de verdeling van de hele kamer in zones. Een gemeenschappelijke ruimte voor deze stap is uiterst noodzakelijk, omdat elk van de kinderen heeft een persoonlijke ruimte die een comfortabele sfeer biedt en conflicten te minimaliseren.

Zelfde design werkgebieden voor twee kinderen

Zelfde design werkgebieden voor twee kinderen

In de scheiding van kind in functionele gebieden moet rekening houden met de leeftijd van de kinderen:

 1. De baby moet slaapgedeelte, een plaats van zorg (luiers en voeding), een arena en recreatie moeders met kinderen, evenals opslagruimte (locker) te verschaffen.
 2. Voor de kinderen van voorschoolse leeftijd, behalve Sleep zones vereisen speelplaats van de organisatie, een plek voor creatieve activiteiten (schilderkunst, beeldhouwkunst), en als de ruimte het toelaat, een sport-hoek.
 3. School kinderen moeten hetzelfde gebied, maar hun grootte zal anders zijn - het spel wordt verminderd, en het werk zal toenemen, het kan ook worden gecombineerd met de creatieve.
 4. Kamer tienerkinderen moeten worden ontworpen rekening houdend met de basisbehoeften - slaap, studie, rust. voor de ontspanningsruimte komt om het spel te vervangen.

Tip! Onder de kinderkamer voor twee is het beste om ruimte toe te wijzen van 20 vierkante meter. m.

Gedeelde speelplaats in de kinderen van voorschoolse leeftijd

Gedeelde speelplaats in de kinderen van voorschoolse leeftijd

zonering

Zonering totale kind het vaakst op de volgende manieren:

 • Geef ieder kind wat ruimte, onderverdeeld in de benodigde oppervlak - slapen, werken, gaming. Option zal zich realiseren dat de grootte van de kamer dit toelaten. Een dergelijke oplossing is ideaal voor kinderen van verschillende geslachten kamer, elk van hen zijn aparte ruimte zal zijn. Zoning wordt uitgevoerd met behulp van kleur, het gebruik van verschillende bouwmaterialen en meubels uitgevoerd.
 • Organiseer aparte ruimtes voor studie en slapen, maar een plek om te spelen met de rest algemeen te maken. Deze optie is geschikt wanneer de kinderen hebben veel gemeenschappelijke belangen, en ze zelden met elkaar botsen.
 • Combineer alle ruimte, dan worden alle persoonlijke bezittingen, bedden, tafels, kasten zowel kinderen in de buurt zal worden gevestigd. Deze oplossing is ideaal voor kleine ruimtes en kinderen van hetzelfde geslacht. Voor dit soort bestemmingsplan is het beter om de symmetrie te observeren, met behulp van dezelfde meubels of algemene inrichting. Isoleer persoonlijke ruimte zal een verscheidenheid van decoratieve technieken te helpen, bijvoorbeeld verschillende wallpapers, foto's aan de muren, textiel en ga zo maar door.
Een interessant ontwerp conversie werkgebied in een ligplaats

Een interessant ontwerp conversie werkgebied in een ligplaats

slaapgedeelte

slaapgedeelte in de kinderkamer moet zo comfortabel en handig. Als we praten over het kleurenschema, moet het zo rustig en ontspannend. Het beste van alles eruit zou zien pastel kleuren, maar in het hoofdeinde muur kan verder worden versierd met tekeningen, foto's of 3D wallpapers.

De smaak en de leeftijd van het kind van invloed op het ontwerp van zijn persoonlijke ruimte in de kamer

De smaak en de leeftijd van het kind van invloed op het ontwerp van zijn persoonlijke ruimte in de kamer

Als kinderen van verschillend geslacht, is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken voor de decoratie van de slaapkamer van elk kind, zoals roze of perzik bed meisjes en blauw of groen - de jongen.

Sleeper elk kind moeten zijn zijn. Er zijn twee mogelijke opties:

 1. Aparte bedden - de traditionele oplossing, die geschikt is voor een grote kamer, in het bijzonder wanneer kinderen van verschillende leeftijd of geslacht.
 2. Stapelbedden - een manier om de ruimte efficiënt te gebruiken. Design Kamer een klein kind is bijna altijd betreft het gebruik van stapelbedden.

Tip! Een slaapplaats bij zowel kinderen moet gelijk zijn aan niemand een superioriteitsgevoel of vice versa, beledigingen hebben.

Ingebouwde stapelbed met kleine kledingkast is een geweldige optie voor het land huis

Gebouwd stapelbedden met een kleine kledingkast is een geweldige optie voor het land huis

Twee eenpersoonsbedden

Twee afzonderlijke bedden - de meest geprefereerde optie voor kinderen van verschillend geslacht, maar ook voor de kinderen van de middelbare school leeftijd. Wanneer de afmetingen van de ruimte mogelijk maakt, kan het bed op verschillende manieren worden aangebracht:

 • Parallel - langs tegenoverliggende wanden of naast elkaar. Een dergelijke werkwijze is het meest geschikt voor de vierkante vorm van de kamer en de kinderen niet meer met elkaar communiceren. Bedden kunnen gedeeld venster, nachtkastje, planken en ga zo maar door.
 • Langs een van de muren - een goed idee als de kamer heeft een rechthoekige vorm. Gelegen langs de langwerpige wand bedden kunnen "locomotief" of hoofdeinde aan het hoofd staan. Deze bedden kunnen worden teruggeplaatst aan rug of, indien de ruimte het toelaat, delen hun garderobe, kast of zelfs een kleine partitie waar elk kind had zijn privacy zone.
Locatie bed langs de muur in de kamer heteroseksuele kinderen

Locatie bed langs de muur in de kamer heteroseksuele kinderen

 • In een hoek van het hoofdeinde aan het hoofd - een soortgelijke oplossing is geschikt, als u het ontwerpen van een kleine kinderkamer ontwerp, omdat het helpt om ruimte te besparen.
 • In verschillende hoeken - De bedden op deze manier wordt aanbevolen als u wilt het maximale uit de vrije ruimte in het midden van de ruimte, bijvoorbeeld voor games. Ligplaatsen in tegengestelde plaatsen geschikt voor kinderen, die verschillen in leeftijd, evenals degenen die niet vaak ruzie.
Mirror verdeling van bedden met een bureau gemonteerd daartussen bij het raam

Mirror verdeling van bedden met een bureau gemonteerd daartussen bij het raam

Tip! Om ruimte te besparen, is het het beste om de bed-transformatoren, slaapbank, uittrekbare bedden passen.

Functioneel bedden tafels en gedeelde hoofdeinde die evenwijdig aan elkaar

Functioneel bedden tafels en gedeelde hoofdeinde die evenwijdig aan elkaar

Een goede optie voor een klein kind bed zal een holle basis. In deze dozen zich onder het bed gemakkelijk op te slaan beddengoed, speelgoed, boeken en persoonlijke bezittingen. Als gevolg van dit zal doen zonder de extra kasten.

stapelbed

De twee-niveau bed - een populaire en praktische oplossing voor een gecombineerde kwekerij. Deze optie zal de bruikbare oppervlakte op te slaan sterk, dus is gewoon onmisbaar voor een kleine kamer. Ontwerp opties van een kleine kinderkamer uitgerust met een stapelbed, zag er zeer voordelig bovendien dat de keuze tussen de huidige modellen is zeer groot.

Tip! Overweeg stapelbed kosten alleen als de hoogte van plafonds in het appartement van 2,6 m. Bij lagere instellingen baby slapen op de tweede verdieping zal lijden aan slapeloosheid te wijten aan gebrek aan lucht.

Stapelbed voor kinderen in de smalle ruimte

Stapelbedden voor de kinderen in de smalle ruimte

De lagen zijn met elkaar verbonden ladder, die zo betrouwbaar en veilig moet zijn, dat kinderen niet gewond raken tijdens het opstijgen of afkomst.

Stapelbed kan zowel standaard voorzien van extra elementen, bijvoorbeeld kasten ingebouwd in de basis. Reisorganisatie kan statisch zijn en de onderste vouwen om overdag kinderen hadden meer ruimte om te spelen of te ontspannen.

Een interessante oplossing bed duplex met een terugtrekbaar onderste laag, die eruit ziet als een kooi gevouwen. Deze optie is geschikt voor kamers, zelfs met een laag plafond.

Tip! Zorg ervoor dat aan te vullen met kwaliteit bedden met orthopedische matrassen, kinderen goed te ontwikkelen zonder het ervaren slaapproblemen.

Corner stapelbed in de kinderkamer

Corner stapelbed in de kinderkamer

Opslag van persoonlijke bezittingen

Het ontwerpen van de ruimte van een kind met twee kinderen moeten harmonieus zijn, op hetzelfde moment is het niet nodig om de ruimte enorme kasten of dressoirs forceren. Het is het beste geschikt voor opslag:

 • Een ruime kast, inbouwkast systemen in de vorm van manden, dozen, hangers en ga zo maar door. Binnen is het de moeite waard om ruimte te delen voor elk kind. Als de kamer een klein kind, de deur van de kast is het beter om een ​​gedeeltelijke spiegel maken om de ruimte visueel uit te breiden.
 • Een commode kan dienen als zowel een plek om te slaan en separator zones in de kinderkamer, staan ​​voor boeken, lamp, speelgoed.
Uitstekende kast lay-out idee en een plaats voor de opslag van persoonlijke bezittingen

Uitstekende kast lay-out idee en een plaats voor de opslag van persoonlijke bezittingen

 • De box onderin het bed. Deze kunnen vast of met een ruimte gescheiden door een scheidingswand, en is uitgerust met schuifladen.
 • Het rek zal helpen met het regelen van allerlei boeken en boek trivia, en kan ook de kamer te delen zonder dat er een rommelig effect.
 • Puffs met klapstoel aan de base die kan worden opgeslagen speelgoed, kunst levert enzovoort.
 • Niches. Dat dergelijke structuren niet kijken saai, je kunt ze maken kleurrijke dozen, manden, die gemakkelijk alle noodzakelijke dingen voor kinderen, inclusief verven, klein speelgoed, schijven, enzovoort tegemoet te komen.
Niche met veel rekken voor de opslag

Niche met veel rekken voor de opslag

werkgebied

Voor schoolgaande kinderen moeten worden uitgerust met een werkruimte, waar ze hun huiswerk doen. Plek om te studeren moet opstellen van de meest ingetogen: felle kleuren en grote patronen zullen afleiden of zelfs kinderen irriteren. Het beste is om werkgebied in discrete tinten neutrale gebied (wit, beige) of gedempte tinten groen, perzik regelen.

Voor kinderen van voorschoolse leeftijd zijn kleine aparte tafels moet wel goed

Voor kinderen van voorschoolse leeftijd zijn kleine aparte tafels moet wel goed

Van meubilair in de eerste plaats, vindt u een tabel die zijn elk kind of algemeen kan zijn nodig. In het tweede geval, zijn er verschillende mogelijkheden:

 1. United werkblad verdeeld bovenste of onderste laden, rekken. Meestal wordt deze tafel ligt langs de muur met een raam opening om een ​​maximale natuurlijke verlichting zorgen. In dit geval kan elke kant planken waar elk kind in staat om hun schoolspullen te houden zal zijn geïnstalleerd. Indien een dergelijke tabel gelegen langs een vaste wand, worden de planken opgehangen direct boven hem.
 2. Corner tabel helpt om ruimte te besparen in een kleine kamer. Het kan de tegenoverliggende hoek van het bed te nemen.
 3. Groot bureau, waar kinderen in staat zijn om te verdelen, de vergadering aan zijn andere kant zal zijn. Deze optie is vaak naast de wand of vensterbank korte zijde en kinderen zitten tegenover elkaar. Persoonlijke bezittingen elke aldus aangebracht achter of opzij. Een dergelijke oplossing is geschikt voor een ruime kamer.
Werkstreken aan weerszijden van de kamer

Werkstreken aan weerszijden van de kamer

Tip! Als aparte tabellen worden gebruikt, kunnen ze worden geplaatst naast elkaar, maar splitsen planken, steen en ga zo maar door.

Het werkgebied moet goed worden uitgerust met comfortabele stoelen, planken en laden voor het opbergen van accessoires, moeten alle benodigde items worden bij de hand. Het is ook noodzakelijk om te zorgen voor het juiste licht.

Het is de moeite waard om op te hangen aan de muur in de buurt van het werkgebied of magnetische krijtbord. Als aanrecht het algemeen kan dit object maken beide gebruik van het kind, in welk geval de raad van bestuur bijna de hele muur boven het bureau zou moeten innemen.

Handige en praktische lay-out van desktops die kan worden gevouwen

Handige en praktische lay-out van desktops die kan worden gevouwen

Een plek om te spelen

Het maken van het speelveld, kunt u de verbeelding niet beperkt, omdat deze plaats zal meehelpen aan de identiteit van de kinderen om hun individualiteit te ontdekken. Ontwerp uitgaansgelegenheden moeten helder en ongewoon.

Kleuren kunnen zowel zachte en verzadigd, maar altijd helder: watermeloen, citroen, blauw, oranje, fel groen - zal deze kleuren helpen kinderen om energiek te blijven.

Wanden kunnen behang versieren met kleurrijke ornamenten, evenals wallpapers of spectaculaire tekeningen. Deze kunnen behoren tot de pen van de kamer bewoners zelf. Overigens, in de wand van het speelveld kan worden afgedekt met een speciale verf die gemakkelijk is om te schilderen, en daarna wassen zonder verlies van creatieve uiterlijk van de coating.

Zone in de erker kamer gebied

Zone in de erker kamer gebied

Tip! Speelveld kunnen door de heldere tapijt waarop kinderen comfortabel kunnen zitten worden aangeduid.

Het spel moet een plek zijn om speelgoed en creatieve accessoires op te slaan bieden, kunt u de heldere mooie doos, textiel zakken die aan de muur hing gebruiken.

Handige kleine kast in de hoek van het speelveld kinderen

Handige kleine kast in de hoek van het speelveld kinderen

Children's kamer voor twee kinderen van verschillend geslacht kan worden uitgerust met twee speelplaatsen, maar niet zo ruim, maar de belangen van elk kind in aanmerking worden genomen, en actiegames met auto's of vliegtuigen die niet voorkomen theekransje met haar poppen.

Een plek om te ontspannen

Een plek om te ontspannen nodig hebben om te organiseren, als twee tieners in de kamer wonen. Deze zone is bedoeld voor ontspanning, onderhoudend, tv kijken en films. Registreer moet gebaseerd zijn op de smaak van de kinderen zelf. De wanden kunnen bieden belangrijke tekeningen avant ornamenten en contrasterende kleurencombinaties.

Soft zithoek voor het comfort van de kinderen vrijetijdsbesteding

Soft zithoek voor het comfort van de kinderen vrijetijdsbesteding

In het recreatiegebied kan een comfortabele bank, een bank worden geplaatst bij vrienden verblijven voor een nacht of een paar stoelen. Salontafel, TV, rekken met boeken - dit alles moet voorkomen bij kinderen, maar niet om de concurrentie uit te lokken.

verlichting

zorg ervoor dat de juiste verlichting in de kinderkamer te regelen. Natuurlijk licht moeten vrij zijn om de kamer te betreden, en elk kind moet het te ontvangen in gelijke hoeveelheden. Derhalve wordt de tabel meest aangewezen symmetrisch ten opzichte van het raam.

De kamer werd nog helderder dankzij de spiegel geval - compartiment gelegen tegenover een groot raam

De kamer werd nog helderder dankzij de gespiegelde kast, gelegen tegenover een groot raam

Kunstlicht moeten zorgvuldig worden doordacht. Van een enkele kroonluchter in de kwekerij twee kinderen is het beter om te weigeren, de voorkeur aan meerdere programma's te installeren, voor elk van de functionele gebieden.

Bij het bed ingesteld lamp, equip werkplekken gebouwd boven- of zijkant verlichting, leeslampen en ook een instelbare hellingshoek.

Een goed verlichte kleine kinderen, omdat de natuurlijke en kunstmatige lichtbronnen

Een goed verlichte kleine kinderen zowel natuurlijke als kunstmatige lichtbronnen

In het recreatiegebied zal passende tafellamp of sconce en een speelplaats is een contour verlichting of spot plafondverlichting verschaffen.

textiel

Gordijnen voor de kinderkamer moet strak om een ​​goede nachtrust van de kinderen te waarborgen. Gordijnen klassieke moet pick-up dubbel: een lichte tule of organza vrij te zenden licht dag, en de dichte katoen, zijde stevig sluiten de ramen 's nachts.

Een geweldige optie - rolgordijnen, waarvan de hoogte instelbaar is, en de kinderen zelf kunnen beslissen welke positie ze vertrekken. Deze gordijnen kunnen dubbel of enkel, ze open laten de vensterbank, het helpt om meer ruimte te gebruiken in de kamer.

Venster met witte luiken kan worden ingericht met een gordijn van gekleurde kralen grote

Venster met witte jaloezieën kan worden ingericht met een gordijn van gekleurde kralen grote

de kleur van de gordijnen kan zijn helder, diverse relevante cijfers en ornamenten. Maar hun ontwerp moet harmonieus worden gecombineerd met stijl in de kinderkamer.

In de kinderen moet zeker zet een kleed dat extra comfort zal creëren. Het moet makkelijk schoon te maken en slechte ophopen stof zijn, zodat de voorkeur moet worden gegeven een korte dutje opties.

Spreien en sierkussens voegen comfort, helpen individualiseren bed elk kind. Dergelijke stoffen moeten helder en eenvoudig te reinigen zijn.

Bright mooie spreien vrolijken

Bright mooie spreien vrolijken

Het ontwerpen van een kind kamer: aanbevelingen voor het ontwerp van de kinderen twee kinderen

Het kiezen van de stijl van de kamer, laten leiden door de smaak van elk kind. Neutrale stilistische oplossing die zowel jongens als meisjes past kan een maritiem thema, safari, oerwoud, bijna elke natuurlijke stijl worden genoemd. Gemakkelijk sloeg het interieur in minimalistische stijl, waar elk kind zich vrij kunnen uiten.

Afhankelijk van wie woont in de kinderkamer, maakt hij een kamer:

 • Voor de twee meisjes van dezelfde leeftijd is het meest geschikt symmetrisch interieur, ingericht in roze en paars, groen, beige of perzik tinten. Als de belangen van de zusters verschillende helft van elk kan worden versierd met persoonlijke foto's, foto's of afbeeldingen van de helden te proeven, maar zet het allemaal in hetzelfde frame. De ruimte moet veel textiel, waaronder decoratief zacht speelgoed, ruches op de gordijnen en spreien zijn, enzovoort. De zusters vaak graag alles samen doen, dus is het zinvol om alleen het slaapgedeelte, en de rest gecombineerd verdelen. Als we praten over stijl, het is zeer vrouwelijk en zacht Provençaalse interieurs look die zal meisjes te behagen.
Kinderen, bijna dezelfde leeftijd, die heel goed opschieten, kunt u een gezamenlijke slaapkamer en een werkplek regelen

Kinderen van dezelfde leeftijd, als ze het heel goed, is het mogelijk om een ​​gezamenlijke slaapkamer en een werkplek regelen

 • Twee meisjes van alle leeftijden zich comfortabel voelen als elk van hen persoonlijke ruimte te identificeren in tegengestelde delen van de kamer. In dit geval is het beter anders in verschijning aan de meubels, wand kleur te kiezen, en ga zo maar door. Maar een enkele stijl toch moet staan.
Kiddies van alle leeftijden hebben hun prive-ruimte en een speeltuin

Kiddies van alle leeftijden hebben hun prive-ruimte en een speeltuin

 • Twee jongens, ongeacht leeftijd, zal in vrede leven, al was het maar om iedereen zijn eigen ruimte te geven. Algemeen kan alleen slaapgedeelte, bijvoorbeeld een stapelbed zijn. Een bijkomend voordeel zou de toewijzing van ruimte voor sport, waar de jongens ook in staat om samen deel te nemen zal zijn. Kamer twee jongens is geschikt voor om in een maritieme stijl, stileren of ruimte piratenschip, etc.
Jongens van alle leeftijden perfect stapelbed en gedeelde lockers voor persoonlijke spullen

Jongens van alle leeftijden perfect stapelbed en deelden een locker voor persoonlijke bezittingen

Tip! Als het leven in een kamer van de kinderen variëren in leeftijd, is het noodzakelijk dat elk van hen naar de kamer een plek waar iedereen veilig kan deelnemen aan een hobby of een vakantie te geven.

Ruimte voor twee kinderen van verschillend geslacht

Als je in een kamer wonen de broer en zus, is het zinvol om de ruimte volledig te verdelen op de persoonlijke zone voor iedereen. Je moet zeker zorgen voor partities, schermen of gordijnen, dus dat kinderen niet aarzelen om te veranderen of gewoon met pensioen.

Scheiding kamers voor verschillend geslacht van kinderen met de hulp van verduisterende gordijnen en muren van planken

Scheiding kamers voor verschillend geslacht van kinderen met de hulp van verduisterende gordijnen en muren van planken

Belangen van kinderen van verschillend geslacht zijn zelden gelijk, zodat de kamer is heel moeilijk te regelen. Het beste is om een ​​neutrale wand- en vloerafwerking, individueel te kiezen en maken ruimte voor elk kind om een ​​verscheidenheid aan accessoires, zoals textiel, boeken, speelgoed, wallpapers te helpen. Recente werken heel goed als je wilt om de integriteit van het interieur te ondersteunen, maar is het niet een van de kinderen pijn doen. het beeld van een oude piratenschip - in dit geval, de helft van de meisjes kunt u een prachtig landschap met een kasteel prinses, en jongensachtige half versieren.

Het is wenselijk om de helft van de ruimte in contrasterende kleuren, zoals geel en paars tekenen. Zo is het noodzakelijk om de kleur van elk van de partijen aan de andere kant herhalen door middel van accenten - textiel, frames voor foto's of foto's, kussens en ga zo maar door.

Ontwerp van de kamer van een kind: de verdeling van de ruimte in de kamer heteroseksuele kinderen met de hulp van een mooie kast voor speelgoed in de vorm van huis

De verdeling van de ruimte in de kamer heteroseksuele kinderen met de hulp van een mooie kast voor speelgoed in de vorm van huis

Kinderen om samen te leven in een kamer, moet de sfeer comfortabel en voldoen aan de belangen van elk van hen. Daarom is het plaatsen van een zuigeling interieur, vooral, praten met uw kinderen, in gedachten te houden al hun wensen, leeftijd en persoonlijkheid van elk.

Like this post? Please share to your friends: