Søjler på windows at give: valget af den optimale design og de 70 mest elegante og trygge muligheder

Præcis svejset gitter

Præcis svejset gitter

mest country feriehuse og sommerhuse vinteren forblive helt eller delvist erhvervsbyggeri derfor disse hjem bliver et let bytte for tyve og ubudne gæster, så de søjler på windows for have er en sikker måde at slippe af med angst og give den fast ejendom og løsøre sikkerhed. Men her er løsningen ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast, fordi den overflod af design muligheder der findes på markedet, kan du få tabt, alle former for gitre afvige arter, typer, former, funktioner og funktioner. Overvej, hvordan du kan vælge Gitter hytten, at være sikker på sikkerheden.


Indhold:

 • Sort af vinduet vagter
 • Hvad er de mest optimale for gitter haven
 • Produktkrav og karakteristika af vinduet vagter
 • Køb gitter: træk ved fremgangsmåden
 • Gitter egne hænder: hvilke produkter gør
Smedejern gitter på vinduet i en Middelhavet stil haven

Smedejern gitter på vinduet i en Middelhavet stil haven

Traditionelle metalstænger på vinduerne i hytterne

Traditionelle metalstænger på vinduerne i hytterne

De fleste dekorative, men en smuk smedejern gitter på Oka

De fleste dekorative, men en smuk smedejern gitter på Oka

Pålidelig gitter for ferie vinduer

Pålidelig gitter for ferie vinduer

Smuk svejset gitter blå farve ferie vinduer

Smuk svejset gitter blå farve ferie vinduer

Smedejern gitter til ferien vindue

Smedejern gitter til ferien vindue

Søjler på windows til haven: sorter

Baserede basen typen strukturer, kan opdeles i elementer svejset og smedede.

 • Svejste produkter fungerer som almindelige muligheder er tilgængelige omkostninger, let og stærk. Som de let kan konkurrere med betingelserne i stivhed smedejern søjler på windows, Samtidig, deres udseende er standard, og du skal gerne ikke hver ejer af et privat hus.
 • Smedede komponenter er mindre populær på grund af deres høje omkostninger. Men dette tal er alle de undskyldninger som smedejern blonder, som er lavet på et individuelt kundens anmodning, vil det passe ind i facaden og tilfredsstille ønskerne fra selv den mest krævende kunde.
Smukke smedejern gitter til en miniature vindue

Smukke smedejern gitter til en miniature vindue

søjler på windows at give: blå smedet hegnet med monogrammer, Middelhavs-stil dekorere dit vindue

Blå smedet gitter med monogrammer, Middelhavs-stil dekorere dit vindue

Der er en anden klassificering af gitre afhængigt af egenskaberne ved deres installation og anlægsdesign, så hvis du ønsker at vælge og købe de barer på vinduerne for have billigt, vil du være i stand til at vælge korrekt. Produkter fremstillet af metalliske profiler med forskellige længder og konfigurationer, og producenter, der tilbydes på markedet adskillige genstande af forskellig art.

 • Produkter med et kvadratisk tværsnit og en cirkulær form. Sådanne elementer - mest pålidelige grund af den høje tværsnit tykkelse på fra 12 til 20 mm.
 • Rektangulære gitter lavet af metal profil. Har en lav pris, på bekostning af dem er tilgængelige for en bred vifte af forbrugere. Væsentlig ulempe består i en lavere kvalitet, end den tidligere type.

Således valget afhænger af, hvilken slags form og udseende af de arrays, du foretrækker. Med korrekt valg af produkter er det muligt at skabe en Den oprindelige facade af huset og få en masse gode ideer til skabe en interessant udvendig.

Standard svejsede barer på vinduet

Standard svejsede barer på vinduet

Billigere og enklere version af gitter på vinduet - det er svejset gitter

Billigere og enklere version af gitter på vinduet - det er svejset gitter

Sådan en smuk og kompleks smedet gitter med monogrammer egnet til klassisk arkitektur

Sådan en smuk og kompleks smedet gitter med monogrammer egnet til klassisk arkitektur

Hvad er de mest optimale for gitter haven

design har også en stor klassifikation og kan være af flere typer om features og installationsforhold.

 • Aftagelig rist på vindue til haven fungere som en udelelig helhed. I tilfælde af kritiske situationer, kan denne konstruktion fjernes fra vinduet, men i betragtning af den stramme vridning af nogle af de elementer til at gøre det er yderst vanskeligt, især når at skulle fjerne det forkerte tidspunkt. Muligheden for at fjerne skadelige for det faktum, at den samlede styrke og fasthed af produkter ramt, og er tvivlsom.
 • Faste gitter adskiller muligheden for "blind" tilknytning til fronten i ydersiden, og dette vindue anses for at være den mest praktiske beskyttelse. Gitter af en sådan plan er ganske vanskeligt at åbne, fordi de har en stor tykkelse, desuden sammen, høj brand sikkerhedskrav. Ulempen er, at i tilfælde af kritiske situationer i husstanden vil fortsat være muligt at komme ud af rummet gennem vinduet, så ville være bedst at bruge en kombination af disse produkter med andre typer af gitterkonstruktioner.
 • swing gitre har flere eller en flap undergår simpel åbning og lukning af rummet, hvis der er et akut behov. Installation af genstande fremstillet ved binding af høj styrke, hvilket efterlader en dyb vægstruktur. Lukning flapper fremstillet af slottet eller på låsen. Åbne sådanne produkter ikke er tilgængelige kun mulig, hvis tremmerne i høj finhed blev anvendt under fremstillingen. I dette tilfælde vil det ikke være svært at skære deres specielle saks beregnet til metal. Løsningen er optimal for dem, der ikke kan lide alt for stærke strukturer og mener, at de skaber ubehag.
 • Glidende gitre på vinduerne til huse - design, har den største brugervenlighed. De kan åbnes og lukkes ved en enkelt bevægelse af hånden, og den oprindelige placering af stængerne tillader dem at blive foldet som en harmonika. Sådanne produkter har bekvemmeligheden ved en position beskyttelse af vinduet designs, og de er nyttige for døre. En væsentlig ulempe - manglen på dekorative muligheder og muligheden for at skabe unikke originale tegning. Og den beskyttelse, som denne struktur, meget gennemsnitlige, som for en korrekt drift af mekanismen tynde stænger, der anvendes i form af plader, der let kan brud.
Stationære smedede barer på vinduerne i forskellige størrelser

Stationære smedede barer på vinduerne i forskellige størrelser

Intern glidende metalgitter på vinduet

Intern glidende metalgitter på vinduet

Svejset hængslet grill

Svejset hængslet grill

Smukke smedejern gitter fast

Smukke smedejern gitter fast

Der er tre grundlæggende modeller af glidende gitre:

 • Single-produkt. Produkter involverer fastsættelse en del af strukturen i området af bæreren rack og montere den anden kontakt til racket. Denne variation kan åbnes i begge retninger, er dens største fordel.
 • Toskallede sammensætning - præsenteret to bevægelige elementer, der kan låses i midteråbningen af ​​vinduet og flytte til siden lidt.
 • Lodrette elementer - har to døre og en krydsformet joint.

Alle tre typer af produkter kan udstyres med en langt større værdi, i modsætning til traditionelle design. Så kan sorter af produkter være lidt, men udnyttelsen var ikke kun de mest nyttige, men også behageligt, er det nødvendigt at kombinere den typiske stationære design med mindst sving eller en aftagelig gitter. Hvis dit primære mål - boligindretning og facade, samt købet af gitter til huset på landet billig, det er den oprindelige beslutning - et valg til fordel smede aftagelig design. På grund af de firkantede lærreder, er der mulighed for at skabe en fremragende mønster.

Single-fløj smedet hængslet grill

Single-fløj smedet hængslet grill

Swing gitter

Swing gitter

Produktkrav og karakteristika af vinduet vagter

I 2002 blev det udgivet et dokument, der fremhævede de vigtigste krav til førerværn i boligområder og bygninger. Det relevante punkt er præget af det faktum, at vinduesåbninger villaer og sommerhuse ved længere tids fravær af værter skal beskyttes ved hjælp af afskærmninger, skodder, der ikke er mindre end den anden beskyttelsesklasse (samlede antal er 4 stk.). Hver klasse har en generel byggelinjen og de krav, der gælder for niveauet for beskyttelse mod tyve.

Moderne metal rist på en hvid boks

Moderne metal rist på en hvid boks

Smedejern gitter ser godt ud med træhus

Smedejern gitter ser godt ud med træhus

Gitre af den anden klasse - metalkonstruktioner af vilkårlig form, lavet af stålstænger med en sektion ikke mindre end 78 mm. sq. Box, der er dannet af disse konstruktioner har et areal på højst 230 cm3, er elementerne svejset til hvert af skæringspunkterne. Denne standard - en stærk anbefaling af lovgivningen, men ser ikke ud som en forpligtelse. Dokumentet en gyldig ansøgning svejset, smedede produkter gennemsnitlig tykkelse og lov til at anvende indenlandske og søjler på windows til at give.

Metal grill hvidt på stort chalet vindue

Metal grill hvidt på stort chalet vindue

Delvist smedet gitter på vinduet i den gamle version

Delvist smedet gitter på vinduet i den gamle version

Køb gitter: træk ved fremgangsmåden

 1. Normalt er produktionen af ​​riste - "værk" af specialiserede virksomheder, så det er bedre at stoppe valg på de produkter, der tilbydes af dem. de er som regel kendetegnet ved en bred specialisering og producere mange typer af rist.
 2. Nogle af de smedede elementer vises som kunstværker og er lavet kun af dygtige håndværkere. I sådanne tilfælde, behandling i store virksomheder ikke nødvendigvis fordi du kan anvende til en lille butik og få et resultat, der vil overgå dine forventninger.
 3. En væsentlig indikator for kvaliteten af ​​fremstillede produkter - en alder af virksomheden, hvor de er produceret. Alligevel selve designet er ikke så almindeligt og er karakteriseret ved lav efterspørgsel.
 4. Hvis du har foretaget, og installation af gitre, deres udskiftning vil sandsynligvis nødt til at bære børn og børnebørn, så se efter en god anbefaling, men ikke en lys reklame.

Søjler på windows for hytterne, kan hvis pris være nogen, afhængigt af typen af ​​byggeri og kompleksiteten af ​​det arbejde har flere funktioner valg at overveje, når de køber.

Swing smedet gitter på et stort vindue i gulvet

Swing smedet gitter på et stort vindue i gulvet

Stationære smedet gitter til vinduer

Stationære smedet gitter til vinduer

Snarere simpel metalgitter i kombination med skodder på vinduet ser godt

Snarere simpel metalgitter i kombination med skodder på vinduet ser godt

Delvist smedet internt gitter på vinduet

Delvist smedet internt gitter på vinduet

Gitter egne hænder: hvilke produkter gør

Hvis du ikke gå ind i noget af et mønster og materialesammensætning bliver skabt arrays, kan du vælge den bedste løsning, som er under kraften af ​​hans egne til at gøre enhver ejer af forstæder område.

Stationære produkter: fordele og ulemper ved fremstilling og drift

C alarmfunktion de er klare, men er nødt til at affinde sig med en utiltalende udseende af de strukturer og andre funktioner i permanens: de er ikke indbyrdes udskiftelige og tager du ikke af, hvis det er nødvendigt.

fordele

 • Fremragende beskyttelse mod indbrud;
 • Nem installation;
 • Simpel fremstilling;
 • Et højt niveau af pålidelighed med hensyn til sikkerhed.
Stationære smedede barer på vinduet og døren

Stationære smedede barer på vinduet og døren

Stationære metalgitter til store ferie vinduer

Stationære metalgitter til store ferie vinduer

mangler

 • hindring for brand begivenheder;
 • Uinteressante.

montering

Mount sådanne produkter er enkel nok, hvis du følger instruktionerne. Hvis du ikke har den udholdenhed og ikke ønsker at bruge tid på besværlig produktion af detaljer, så den bedste vej ud - barer på vinduerne i huset til at købe, fordi det moderne marked tilbyder mange produkter fra forskellige materialer til at bringe til din hus og facade maksimale æstetik.

Smukke smedejern gitter på vinduet antikke

Smukke smedejern gitter på vinduet antikke

Stationære smedet gitter til vinduer sommerhus

Stationære smedet gitter til vinduer sommerhus

Glidende design: fordele og ulemper

Et fremragende valg for elskere af æstetik og smukke enkelhed. Den har sine egne karakteristika.

fordele

 • Alsidighed og kompatibilitet med enhver facade;
 • Let påføring;
 • Evne nødudgang;
 • Skønheden i udseende;
 • Ikke påkrævet frirum;
 • modifikationer overflod.

montering Egenskaber

Der er to primære teknikker til montering af sådanne strukturelle løsninger - en udstilling af ydersiden og indersiden af ​​vinduet. Den anden metode adskiller større bekvemmelighed og relativ pålidelighed, fordi på grund intern montering du kan nemt betjene systemet. Metal søjler på windows for hytterne, der er inde i, har et højt sikkerhedsniveau i forbindelse med uautoriseret indtrængen typen, så når du vælger de elementer, du har brug for at være opmærksomme på deres brugervenlighed.

Moderne villa med glidende barer på vinduerne

Moderne villa med glidende barer på vinduerne

Glidende gitre til at give deres egne hænder

Glidende gitre til at give deres egne hænder

Sliding gitter i kombination med rulleporte giver dig pålidelig beskyttelse

Sliding gitter i kombination med rulleporte giver dig pålidelig beskyttelse

Aftagelige design: fordele og ulemper

Mekanisme produkter repræsenterede tappe har ved udgangen tråd. Design går gennem en væg og kan holde et par nødder, dette er tilstrækkeligt til at afdække angribere.

fordele

 • Muligheden for at fjerne strukturer;
 • Nice pris;
 • Nem installation;
 • Let at bruge;
 • View.

 

Aftagelig smedet gitter på et land vindue

Aftagelig smedet gitter på et land vindue

 

Aftagelig smedet hegnet i en Middelhavet stil

Aftagelig smedet hegnet i en Middelhavet stil

Smukke smedejern aftagelige gitter til vinduer

Smukke smedejern aftagelige gitter til vinduer

mangler

 • Aftagelighed for tyve.

montering

Hvis du beslutter at oprette en kreds af gitter på vinduer til at give dine hænder, har du noget arbejde at gøre for at gøre udformningen af ​​ikke kun de egenskaber pålidelighed, men også attraktivt udseende. Det rigtige valg til fordel for visse arrays, samt deres særegne installation kvalitet garanterer alle ejere feriebolig sikkerhed og stor æstetisk nydelse.

Like this post? Please share to your friends: