67 foto, masterclass en een video-les: Hoe maak je een huis Topiary creëren

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Stemming van de zomer met een fruitige-bloemige"деревом счастья"

Stemming van de zomer met een fruitige-bloemige "boom van geluk"

Topiary is afkomstig uit de oude tijden van de Romeinse edelen. Dit woord komt van het Latijnse "topia", wat betekent "decoratieve objecten." Romeinen verschilden liefde voor esthetiek, stonden ze bekend door ervaren meesters van het landschap ontwerp, "Meester topos", zoals ze toen werden genoemd.


Topiary vandaag - een originele compositie, wat neerkomt op een simulatie van een keurig getrimd bomen. Sierlijke decoratieve ding perfect passen in elk interieur thuis, of het nu een eenvoudige Topiary van papier of mnogofakturnye Samenstelling veren kleur munten kristallen.

inhoud

 • Geheimen van geluk boom
 • Topiary in het interieur
 • Hoe kunt u uw eigen handen Topiary maken
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Voldoende ruimte voor creativiteit in de creatie van vormsnoei is onbeperkt en kan gedaan worden onder alle kleurenschema en design faciliteiten

Voldoende ruimte voor creativiteit in de creatie van vormsnoei is onbeperkt en kan gedaan worden onder alle kleurenschema en design faciliteiten

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Topiary van heldere plastic decoratieve elementen

Topiary van heldere plastic decoratieve elementen

Geheimen van geluk boom

Bloemen boom draagt ​​een zeer belangrijke boodschap. Het is een symbool van vruchtbaarheid, welvaart en gezondheid. Geweldige decoratie positief effect op de energie thuis, omdat Topiary trekt niet alleen veel geluk, maar genereert ook een krachtige energie van geluk.

Tip! Als het interieur van het huis is ontworpen in klassieke kleuren grijsachtige schalen, het kan benadrukken Topiary van koele tinten banden (blauw, blauw). De "warme klimaat" omstandigheden, waar veel zon tinten, kiezen voor donkere kleuren bomen.

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Romantische Topiary knoppen van blauw, wit en kleuren van Bourgondië, versierd met kant en satijnen strik

Romantische Topiary knoppen van blauw, wit en kleuren van Bourgondië, versierd met kant en satijnen strik

Original Topiary hun eigen handen zal een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Zo'n wonder kan worden gemaakt op basis van papier, kunstbloemen, stof, zaden, veren, schelpen, kegels, munten, kralen - alles wat kan worden gevonden in het huis van handige mensen. Topiary passend is in elke situatie:

 • New Year's Eve. De perfecte gift of element van decor voor wintervakantie. Bijzonder origineel Topiary sisal, versierd met kegels, kleine fir poten en glimmende ballen kijken. En als je pailletten, lurex, klatergoud en gouden ornamenten toe te voegen, besneeuwde boom van geluk kan een uitstekende vervanger voor de kerstboom zijn.

Tip! Zilver en goud zijn perfect gecombineerd met contrasterende kleuren (blauw, groen, rood). Brilliant schaduw elementen optimaal licht pasteltinten.

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Kerstbomen, topiary van Lurex garens en zuigtabletten

Kerstbomen, topiary van Lurex garens en zuigtabletten

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Zonnige Kerstmis met een grappige pluizige gele Topiary

Zonnige Kerstmis met een grappige pluizige gele Topiary

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Elegant winter home decoration: Topiary van sparren kegels

Elegant winter home decoration: Topiary van sparren kegels

 • Dag van de Romaanse Valentijnskaart. LOVE hart topiary of versierd in rood en wit en versierd met satijn of papieren rozen, valentijnskaarten, pluizige veren, zal een echte romantische geschenk.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Topiary gemaakt met de onmisbare attributen van Valentijnsdag: Rode harten en bogen

Topiary gemaakt met de onmisbare attributen van Valentijnsdag: Rode harten en bogen

 • Vakantie van een collega. Geef uw collega Topiary koffie. Ingericht in de kleuren van koffie genieten, versierd met geurige korrels, deze boom perfect sieren het kantoor en vul het met sensuele geur.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Topiary gemaakt van koffiebonen en versierd met munten, zal de beste cadeau naar een collega te zijn

Topiary gemaakt van koffiebonen en versierd met munten, zal de beste cadeau naar een collega te zijn

 • Mystieke Halloween. Voor fans van de Keltische feest passen Topiary, ontworpen in de vorm van een pompoen. Zadekoriruyte zijn doek, zat op de top van een heks figuur, en in de geest van uw huis om mysterieuze feest barsten.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Halloween kan Topiary van kleine geschilderde pompoenen en versier ze met cijfers van heksen, spoken en andere sprookjesfiguren

Halloween kan Topiary van kleine geschilderde pompoenen en versier ze met cijfers van heksen, spoken en andere sprookjesfiguren

 • vriendin gift. Verjaardag goede vriend, kunt u een zachte Topiary van rozen te creëren. Voor de bereiding van kleur te nemen de banden, servetten, weefsel of golfpapier. Suit en kunstbloemen van kleine omvang.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Heldere bloemen topiary in een pot met witte bloemmotief - charmante vriendin

Heldere bloemen topiary in een pot met witte bloemmotief - charmante vriendin

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Lilac Topiary gemaakt van schelpen en kralen te herinneren zee vakantie

Lilac Topiary gemaakt van schelpen en kralen te herinneren zee vakantie

Tip! Bloem boom is het beter om te planten in containers van wit, licht, pastel kleuren. Het ideaal zou zijn krullend en glazen vazen. Ze kunnen een gedenkwaardige groet te schrijven.

 • Bruiloft. romantisch bruiloft Topiary zal een echt hoogtepunt van de gaven van de jonggehuwden zijn. Versier satijn, kant, parel kralen, sisal, zal Topiary bloemen lang herinneren de jongen van de prachtige dag.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Funny Topiary als onderdeel van een ongewone bruiloft thema decor

Funny Topiary als onderdeel van een ongewone bruiloft thema decor

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Bescheiden, maar zeer mooie romantische Topiary als onderdeel van een bruiloft tafel decoratie voor gasten

Bescheiden, maar zeer mooie romantische Topiary als onderdeel van een bruiloft tafel decoratie voor gasten

Topiary Parelmoer kralen in een aluminium emmer: zoete deel van het decor voor een bruiloft in stijl Shabby-chic

Topiary Parelmoer kralen in een aluminium emmer: zoete deel van het decor voor een bruiloft in stijl Shabby-chic

 • Housewarming. Onze voorouders, toen legde de eerste logboek voor de bouw van een nieuw huis, zet het onder een handvol graan naar het huis regeerde welzijn. Het beste cadeau voor een housewarming party zal een modern topiary uit granen zijn. U kunt elke grote korrels (zonnebloem, pompoen, bonen, erwten) nemen. Voor decoratief gebruik doek, garen, knopen.
Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Naar het huis van de kolonisten de overhand rijkdom, kan het een gift voor hen, geld boom, versierd met souvenir bankbiljetten worden

Naar het huis van de kolonisten de overhand rijkdom, kan het een gift voor hen, geld boom, versierd met souvenir bankbiljetten worden

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Herfst overvloed: Topiary hun kastanjes, noten en eikels

Herfst overvloed: Topiary hun kastanjes, noten en eikels

Om te beginnen is het beter om te proberen een topiary eenvoudig voor beginners te creëren.

Sinaasappelboom. Voor sappige sinaasappel boom, zult u slechts 3-4 uren nodig hebben. Wat je nodig hebt:

 • Sintepon.
 • Bruine draad.
 • Staaf gel pennen.
 • Een kleine pot voor de basics.
 • Oranje kralen voor decoratie.
 • Crêpepapier groen.
 • De belangrijkste Kerstbal van kunststof (aanwezig).
 • Houten stokjes met spitse tips.

Van de instrumenten die nodig zijn lijmpistool, schaar, briefpapier mes. vervaardigingsstappen:

Stap 1. Trunk. Laten we een stok te nemen, te binden om het een draad op twee locaties (aan beide zijden). Aangrenzend associate andere wand. We blijven om ze te breien tot het einde, waardoor er een lange draad staarten. We hebben een aantal schijn van een houten mat gekregen. In het midden daarvan leggen een smalle strook lijm sticks en opgewikkeld tot een buis. Katoen staarten gewikkeld met de constructie en verankering knoop. Om veilig te zijn, kunnen ze aan elkaar worden gelijmd.

Maak een Topiary"Апельсиновое дерево" своими руками. Шаг 1-3

Maak een Topiary "Orange Tree" met zijn eigen handen. stap 1-3

Stap 2. De resulterende stam scherpe randen stok voorzichtig ingebracht in het gat op de bal, op de lijm. U kunt vooraf vullen bal in de romp om de boom te krijgen een "praten."

Stap 3. Het werkstuk wordt geplakt op de bodem van de pot.

Stap 4. Verf de boomstam in bruin. de bal zelf beter te schilderen in groen, om een ​​extra volume van het blad te maken.

Maak een Topiary"Апельсиновое дерево" своими руками. Шаг 5

Maak een Topiary "Orange Tree" met zijn eigen handen. stap 5

Stap 5. Verlaat. Papier in kleine vierkantjes gesneden. Neem een ​​doos en zet het op het midden van de stang van de handgreep. Geperforeerd papier of lamineren vingers in een cirkel. Doe het midden van het papier kwadraten druppel lijm en de stang handvat aan de bevestigde kogel.

Maak een Topiary"Апельсиновое дерево" своими руками. Шаг 5

Maak een Topiary "Orange Tree" met zijn eigen handen. stap 5

kak-sozdat-Domashniy-topiariy_18_1

Stap 6. In een pot leggen Sintepon. Kan worden gelegd bovenop gedraaide badstof dikke draad of versieren met een zachte, pluisvrije doek. We planten het decor voor een paar druppels lijm.

Maak een Topiary"Апельсиновое дерево" своими руками. Шаг 6

Maak een Topiary "Orange Tree" met zijn eigen handen. stap 6

Stap 7. Decoraties. Weinig weten sinaasappels uit oranje kralen. Het planten van hen in willekeurige volgorde op de kruin van de boom (met lijm). Kralen kan worden ingericht en onze pot Topiary.

Maak een Topiary"Апельсиновое дерево" своими руками. Шаг 7 и готовый вид

Maak een Topiary "Orange Tree" met zijn eigen handen. Stap 7 en kan worden bekeken

Oranje boom is er klaar voor!

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Kerstmis topiary kan worden gedaan met bladgoud

Kerstmis topiary kan worden gedaan met bladgoud

Kerstverhaal. Topiary Kerstmis rood en goud stijl zal een stijlvolle inrichting van uw huis en creëren een dromerige sfeer van het nieuwe jaar.

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen

Wat je nodig hebt:

 • Pot.
 • Tandenstokers.
 • Satijn geel lint.
 • Silk rode doek.
 • Dikke tak of kartonnen koker.
 • Kleine plastic ballen van goud en rode kleuren.
 • Bal basis (u kunt schuim of bloemen oase te gebruiken).
 • Ornamenten voor decoratie (kegels, kerstversiering, kralen, klatergoud of sisal).

Van de instrumenten die we nodig hebben lijmpistool, schaar, en dubbelzijdig tape. Stadia van het werk:

Stap 1. Pot. Versieren de pot met een rode doek, die is vastgemaakt met plakband. Binnen legde bloemen oasis of polystyreen.

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 1

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 1

Stap 2. Trunk. In het midden van de pot het verankeren van de stam van de boom van de toekomst. Indien geen draden kartonnen buis kan worden ingesteld, voorverpakt geel satijn tape. Plaats de netlijnaansluiting versieren sisal of klatergoud.

Stap 3. Het bovendeel van de romp zetels in ball steekschuim of oase (pre-bevestig cirkel vorm). Plaats attachment bindt satijnen.

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 2-3

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 2-3

Stap 4. Door saucy ballen uit te steken tandenstokers en zet ze in een kom-base.

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 4

Workshop: Kerstmis Topiary eigen handen. stap 4

Stap 5. Decor. In de vrije ruimte tussen de ballen met behulp van tandenstokers geplaatst hobbels, kleine kerstversiering, speelgoed, kralen, klatergoud. Om veilig te zijn, blijven we samen met elkaar.

De magische boom is klaar! Verjaardag bericht in de New Year's Eve wil, en zorg ervoor dat zijn topiary vervullen.

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Topiary lichte stof kan een zomer tuindecoratie zijn

Topiary lichte stof kan een zomer tuindecoratie zijn

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Air White Topiary in een aluminium emmer - leuke inrichting attribuut in stijl Shabby-chic

Air White Topiary in een aluminium emmer - leuke inrichting attribuut in stijl Shabby-chic

Hoe maak je een huis Topiary te creëren. Bright Topiary van snoep en snoep - een leuk idee voor partijen in de tuin of in huis

Bright Topiary van snoep en snoep - een leuk idee voor partijen in de tuin of in huis


Like this post? Please share to your friends: