Bensiini Generator: miten parhaiten valita? Merkittävät kriteerit ja mitä etsiä

Sähkökoneen joka käynnistää bensiinimoottorin

Sähkökoneen joka käynnistää bensiinimoottorin

Usein sähkökatkoja ja puute sähköä, esimerkiksi kenttäolosuhteissa pakottaa käyttäjät voivat ostaa laitteita, kuten bensiiniä generaattori. Mikä on parempi valita - päättää se on jo käyttäjä, mutta se on usein väärässä valintakriteerit. Ja tämä on todellinen ongelma, koska virheellisesti valittu laite aiheuttaa haittaa ja vahinkoja.


Mallin pieni koko, joka on varustettu pyörillä ja kahva kätevä liikettä

Mallin pieni koko, joka on varustettu pyörillä ja kahva kätevä liikettä

Kotiin avustaja mukavaa elämää

Home assistentti mukavaan elämään

Korvaamaton asia rakennustyömaalla

Korvaamaton asia rakennustyömaalla

Suljetun kotelon ei tarvitse rakentaa ylimääräistä säilytyslaatikko

Johtuen suljetun kotelon ei tarvitse rakentaa ylimääräistä säilytyslaatikko

Custom valintakriteerit

Valitessaan voimalaitos, joka toimii bensiini palaminen, tulevaisuuden omistajat heti saada paljon etuja. Tämä hiljainen, joka verrattuna dieselmoottoreiden heti selville, sekä pienet ulkomitat, jolloin paitsi mukavasti tallentaa hyödyllinen asia, mutta myös kuljettaa pitkiä matkoja tapauksessa pitää se mökki ei ole paikkaa tai yksinkertaisesti eivät tarvitse.

Pohjalta samoja kriteerejä, tulevaisuuden omistajat yrittävät myös saada kaunis ja ergonominen generaattorit, mutta se on suunta etsintä johtaa usein kaukana siitä, mitä alun perin vaaditaan ja täysin päinvastainen. Monet pitävät koneita kuljetuspyörät, kokoontaitettava tai pelkästään kätevä kahvat. Kyllä, niiden läsnäolo on erittäin hyödyllinen ja luonteeltaan, ja vaikka sitä käytettäisiin yksinään tontin riippumatta siitä, käytetäänkö maataloustarkoituksiin, viihteen tai edes rakentamisen.

Muuten, uusimmat tavoitteet ja erityiset tehtävät (esimerkiksi hitsaus), on olemassa erityisiä muutoksia,

Itse asiassa, fyysisten parametrien ja käytön mukavuutta ei aina yhdistetään halutut ominaisuudet, kuten teho ja yhteensopivuus liitettyjen laitteiden, koska ne usein ovat ratkaisevan tärkeitä.

Suuri teho mahdollistaa jatkuvan laitteen käytön

Suuri teho mahdollistaa jatkuvan laitteen käytön

tärkeät henkilöt

Ominaisuutena, josta on mahdotonta olla kiinnittää huomiota oikea lähestymistapa yrityksen, on valtaa. Se on tarkoitettu spesifikaatioiden kahdenlaisia:

  • par;
  • max.
Mallin KGE6500E KIPOR. Nimellinen teho 5 kW suurin teho 5,5 kW

Mallin KGE6500E KIPOR. Nimellinen teho 5 kW suurin teho 5,5 kW

Toinen siis aina suurempi kuin ensimmäinen. Kuitenkin, on olemassa käänteinen suhde toiminnassa. Maksimiteholla toiminta voi kestää vain lyhyen ajan, kun taas suurin kuormitus voidaan toteuttaa vain par. Polttoaineen kulutus on verrannollinen, mutta usein toistuva käyttö maksiminopeudella johtaa siihen, että auto lyhyellä aikavälillä edellyttää huoltoa kuten öljynvaihto. Parhaimmillaan ja pahimmillaan se tarvitsee täydellistä uudistamista.

Getting tavarat mitkä malli hallitsee tehokkain, välttämätön sinulle, moottorit

Ostamalla tavaroita, mitkä malli hallitsee tehokkain moottorit sinua tarvitaan

Mutta on toinenkin puoli kolikon. Emme saa unohtaa, että virta ei välttämättä riitä odotetun kuormituksen. Laskea oikein, on välttämätöntä tietää paitsi käyttöpaikan voimalaitoksen, koska se on tehty huonosti suunnattu alan ihmisiä, mutta myös ymmärtää, mitä välineitä, mitä ominaisuuksia on liitetty siihen.

Pienet kompaktilaitteet helposti kuljetetaan auton takakontissa. Vuodesta ole odotettavissa raskaita kuormia ja ovat siten aina tyytyväisiä heidän

Pienet kompaktilaitteet helposti kuljetetaan auton takakontissa. He eivät odota suuria kuormia ja siksi aina tyytyväinen niihin

Perusaggregaattitasolta tasolla, ne voidaan jakaa kahteen luokkaan - sähkömoottorit ja ilman niitä. Jos toiseen luokkaan, tämä kriteeri voidaan yksinkertaisesti tiivistää seurauksena ensimmäinen otettava huomioon syöksyvirrat, ja näin ollen, teho ja suorituskyky - ne voivat olla huomattavasti luokitukset tietyissä laitteissa. Perus suoritusmuodossa se vaatii niitä yksinkertaisesti kaksinkertaistaa, mutta kuitenkin on toivottavaa kuulla spesifikaatioiden liitettyjen laitteiden esitettyjä ohjeita.

Sähkömoottorit - oikukas sähkönkuluttajille

Sähkömoottorit - oikukas sähkönkuluttajille

vivahteet vaihtelevat

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on asennettu generaattorin teho on lajissaan. Vain kaksi niistä, mutta siitä huolimatta, vaikka niiden pitäisi ymmärtää. Ensimmäinen tyyppi on yleisin - synkronoitu. Se on hyödyllinen useita kotimaisia ​​tarpeita, mutta korkean tarkkuuden välineitä sekä kattilat, valitettavasti ei ole välttämätöntä. Tällaisissa tapauksissa, se on hyödyllistä asynkronisen mallin tyyppi. Jos kaivaa koukeroita, niin ne saatiin puhdas siniaalto, joka on niin tärkeä työn laadun tarkkuutta sähkölaitteita.

Laite synkronisen ja asynkronisen tyypit

Laite synkronisen ja asynkronisen tyypit

Hyvittää haittoja siniaallon ensimmäisessä sovelluksessa, jotkut valmistajat hallita käyttämällä muita teknisiä laitteita.

Ottaa huomioon muita rakenteellisia elementtejä, kuten moottorit, sitten ne myös tulisi käsitellä varoen. + Ne ovat kahdenlaisia, nimittäin:

  • kaksitahtinen;
  • nelitahtinen.
Suunnittelua ja toimintaa kaksitahtinen moottori

Suunnittelua ja toimintaa kaksitahtinen moottori

Työ nelitahtimoottori sykli

Työ nelitahtimoottori sykli

Ensimmäinen hiljaisempi, mutta kalliiksi ylläpitoon, koska työ yksinomaan seosta bensiiniä ja öljyä, ja siten on alhainen tuottavuus. Kun taas jälkimmäinen ovat sopivampia pitkäjänteistä työtä, mutta tarvitse asentaa erillisessä huoneessa tai kadulla, jossa he ovat vähemmän melutasoa.

Älä unohda jäähdytysjärjestelmä. Se on erityisen tärkeää pitkäjänteiseen toimintaan. Suurin osa autoista tässä tapauksessa on klassinen jäähdytysjärjestelmä, mutta on tässä sarjassa, ja poikkeukset, jotka ovat mukana elementit kiertävän jäähdytysnesteen, tavallisesti veteen.

Ilmajäähdytys käytetään osittain aggregaatteja, vaihtovirta, joka jopa 6 kW. Siksi ne on tarkoitettu lyhytaikaiseen työhön

Ilmajäähdytys käytetään semi-kokoonpanot, jotka AC 6 kW. Siksi ne on tarkoitettu lyhytaikaiseen työhön

Muut apuohjelma

Harva tietää, mutta nämä koneet eivät aina mahdollista arvostaa vain näennäisesti. Siten mitat mallin ei ole kaikissa tapauksissa heijastaa sen suorituskykyä. Osa tuotteista esittämien eri valmistajat voivat olla samankokoiset, mutta ne ovat erilaisia ​​kapasiteetti polttoainesäiliön. Suurempi se on, sitä kauemmin jatkaa ilman tankkausta. Tämä tulee ottaa huomioon, jos laitetta ei käytetä vaihtoehtoisena energialähteenä, sekä ydin.

Jos ongelma generaattori melu on edelleen kriittinen, kannattaa kiinnittää huomiota niihin, jotka ovat täydellinen akustinen kansi. Hän on paitsi hyvä este käyttöominaisuudet, mutta joissakin tapauksissa, suojaavat toivottuja sääolosuhteet kuten sateelta ja tuulelta, pöly opas suoraan avoin rakenne-elementtejä.

Tärkeä näkökohta koneiden käyttö on läsnä teho päätelaitteiden, ja pistorasiat. Ensimmäisessä hyödyllinen kytkettäessä auton akkuja ja muita varusteita, joiden 12V, ja toinen - kanssa jatkuvasti työtä kaikenlaisia ​​välineitä valta valot. Osa niistä vaativat 220V yhteyden, ja toinen - 380. Mallien välillä on kaksi tai jopa kaikki kolme liitäntää, joissakin tapauksissa kahdennettu useita kertoja, mutta niiden kustannukset ovat usein tarpeettoman korkea. Siksi on syytä etukäteen määrittää järjestyksen, vaaditaan yhteyden laitteita Kolmivaihekuormien virtalähde, tai voit tehdä yksi vaihe.

ohjauselementit työstä yksikön, kuten volttimittari, jännite kytkimen painiketta, pistorasiat, päätteet, tehokkuuden indikaattorit - saattaa etupaneelissa

ohjauselementit työstä yksikön, kuten volttimittari, jännite kytkimen painiketta, pistorasiat, päätteet, suorituskyvyn indikaattorit saattaa etupaneelissa

tulokset

Puhutaan piirteitä tällaisia ​​laitteita, puhumattakaan siitä sen puutteista. Tärkein näistä on työtä. Jokainen malli on rajoitettu kukaan, ei kahta, vaan tekijöiden yhdistelmä. Valmistajat korostavat hänen ohjeitaan, ja joskus on laitteen runkoa niin, että käyttäjä unohti sammuttaa laitteista ajoissa. Tässä osassa alue on automaattinen virrankatkaisulla, jolloin häpeilemättä hyödyntää laitetta ja eivät välitä palvelua.

Levisi suurin käyttöaika nimellisnopeudella vaihtelevat huomattavasti jopa alueella yhden valmistajan. Joissakin koneissa toimii vain 3-4 tuntia, kun taas toiset ovat suuruusluokkaa 11 tuntia. Mutta eivät kaikki niin yksinkertaista.

Muista turvallisuus. Lähellä tahansa huoneeseen sisällyttää laitetta ei suositella, niin että pakokaasut eivät ole levinneet ikkunan tai oven

Muista turvallisuus. Lähellä tahansa huoneeseen sisällyttää laitetta ei suositella, niin että pakokaasut eivät ole levinneet ikkunan tai oven

Oikein valitut kuorma generaattori voi tuoda esiin häiriöt - päästää outoja ääniä, nykivää, joka lopulta johtaa siihen, että tarvitaan korjauksia. Siksi on tärkeää, ettei valita malli liiallisella pääntila.

Lopuksi huomata suorituskykyä mukavuutta ja houkutteleva ulkonäkö. Ensimmäisestä - huolehtia mukavan alun. Tällöin käytettävissä manuaalisen käynnistin tulee todellinen pakkotyöhön, kun malli on melko korkea hyötysuhde. Siksi on suositeltavaa tässä tapauksessa valita vastaavaa laitetta, mutta lähtien avaimen.

Kompakti malli Perevoznaya

Kompakti malli Perevoznaya

Mitä suunnittelussa, siinä tarkastellaan eri tuotteita väitetään kilpailevat valmistajat voivat piilottaa täysin samat ominaisuudet. Tällöin kannattaa pyytää selvennystä toteuttajan tai myyntiassistentti. Ne antavat yksityiskohtainen ja täydellinen kuvaus teknisistä tiedoista.

Anna valitun kone tuo elämääsi mukava ja olla kanssasi sähkön!

Like this post? Please share to your friends: