Bensin Generator: hvordan best å velge? Vesentlige kriterier og hva du skal se etter

Elektrisk maskin som aktiverer bensinmotor

Elektrisk maskin som aktiverer bensinmotor

Hyppige strømbrudd og en mangel på elektrisitet, for eksempel, i feltforhold tvinge brukere til å kjøpe enheter såsom bensin generator. Hva er bedre å velge - å avgjøre det allerede en bruker, men det er ofte forvekslet med utvalgskriteriene. Og dette er et reelt problem, som feilaktig valgte enheten vil føre til skade og skade på eiendom.


Modell liten størrelse, som er utstyrt med hjul og et håndtak for bevegelse praktisk

Modell liten størrelse, som er utstyrt med hjul og et håndtak for bevegelse praktisk

Hjem assistent for et behagelig liv

Hjem assistent for behagelig liv

Uerstattelige ting på en byggeplass

Uerstattelige ting på en byggeplass

Med lukket bolig ikke trenger å bygge en ekstra oppbevaringsboks

På grunn av den lukkede boliger ikke trenger å bygge en ekstra oppbevaringsboks

Custom utvalgskriterier

Når du velger et kraftverk som går på bensin forbrenning, vil fremtidige eiere umiddelbart få en rekke fordeler. Dette stille drift, som i sammenligning med dieselmotorer umiddelbart synlig, samt kompakte dimensjoner, slik at ikke bare til komfortabelt å lagre et nyttig ting, men også til å transportere det over lange avstander i tilfelle for å holde den på hytte er det ikke plass eller rett og slett ikke trenger.

På grunnlag av de samme kriteriene, er de fremtidige eiere også prøver å skaffe seg vakre og ergonomiske generatorer, men det er retningen på leting fører ofte til langt fra det som opprinnelig var nødvendig og helt motsatt. Mange foretrekker maskiner med transporthjul, folding eller bare praktisk håndtak. Ja, vil deres tilstedeværelse være svært nyttig og i naturen, og selv når de brukes på egen hånd tomt uavhengig av om det er brukt til jordbruksformål, underholdning eller til bygging.

Forresten, for de nyeste mål og spesifikke oppgaver (for eksempel elektrisk sveising), er det spesielle tilpasninger,

Faktisk er de fysiske parametere og bruken av komfort ikke alltid kombinert med de ønskede egenskaper, for eksempel strømmen og forenlighet av tilkoblede apparater, som de ofte er avgjørende.

Høy effekt tillater fortsatt bruk av apparatet

Høy effekt tillater fortsatt bruk av apparatet

viktige tall

Karakteristisk, som er umulig å ikke betale oppmerksomhet med riktig tilnærming til virksomheten, er makt. Det er angitt i spesifikasjonene i to typer:

  • pari;
  • max.
Modell KGE6500E KIPOR. Nominell effekt 5 kW maksimal effekt på 5,5 kW

Modell KGE6500E KIPOR. Nominell effekt 5 kW maksimal effekt på 5,5 kW

Andre dermed alltid større enn den første. Men det er et omvendt forhold i driften. Ved maksimal strømdrift kan vare bare en kort periode av tid, mens den største belastning kan utføres bare på en linje. Brenselforbruket vil være proporsjonalt, men hyppig bruk ved høyeste hastighet vil føre til at bilen på kort sikt vil kreve vedlikehold som oljeskift. I beste fall, og i verste fall vil det trenger en fullstendig overhaling.

Å få varene angir hvilken modell som vil mestre den mektigste, uunnværlig for deg, motorer

Å få varene, angi hvilken modell vil mestre de kraftigste motorene trengte deg

Men det er en annen side til denne mynten. Vi bør ikke glemme at strømmen ikke kan være tilstrekkelig for forventet belastning. For å beregne det riktig, er det nødvendig å vite ikke bare stedet for bruk av kraftverket, som det er gjort dårlig orientert i feltet av mennesker, men også for å forstå hva som instrumenter med hvilke egenskaper er koblet til den.

Små kompakte enheter er lett transporteres i bagasjerommet på en bil. Fra verken forventet tung last, og er derfor alltid fornøyd med dem

Små kompakte enheter er lett transporteres i bagasjerommet på en bil. De venter ikke for store belastninger og derfor alltid fornøyd med dem

På elementært nivå, kan de deles inn i to kategorier - elektriske motorer med og uten dem. Dersom den andre kategorien, dette kriteriet kan enkelt oppsummeres i resultatet, den første til å bli tatt hensyn til startstrømmer, og følgelig den kraft og ytelse - de kan vesentlig overstiger rangeringer for noen enheter. I den grunnleggende utførelsen krever det dem bare fordoblet, men ikke desto mindre det er ønskelig å ta kontakt med spesifikasjonene til de tilkoblede enheter i instruksjonene.

Elektriske motorer - lunefulle strømforbrukere

Elektriske motorer - lunefulle strømforbrukere

spissfindigheter spenner

En av de viktigste funksjonene er montert i generatorkraft er typen. Bare to av dem, men til tross for dette, selv de bør forstå. Den første typen er den vanligste - synkron. Det vil være nyttig for en rekke nasjonale behov, men for høy presisjon instrumenter, samt kjeler, dessverre, er ikke nødvendig. For slike tilfeller er det nyttig å asynkron modelltypen. Hvis du fordype deg i detaljene, så de gir ren sinus bølge, som er så viktig for kvaliteten på arbeidet presisjon elektrisk utstyr.

Apparat synkrone og asynkrone typer

Apparat synkrone og asynkrone typer

Kompensere for ulempene sinusbølge i den første utførelsesform, noen produsenter leder gjennom bruk av ytterligere tekniske innretninger.

Med hensyn til andre strukturelle elementer, slik som motorer, da de også må behandles med forsiktighet. + De er av to typer, nemlig:

  • totakts;
  • firetakts.
Design og drift av en to-takts motor

Design og drift av en to-takts motor

Arbeid firetaktsmotor syklus

Arbeid firetaktsmotor syklus

Den første roligere, men kostbart i form av vedlikehold, siden arbeidet utelukkende på en blanding av bensin og olje, og dermed har lav produktivitet. Mens den sistnevnte er mer egnet for langvarig arbeid, men krever installasjon i et separat rom eller på gaten, hvor de vil være mindre hørbar støy.

Ikke glem om kjølesystemet. Det er spesielt viktig for langvarig kontinuerlig drift. De fleste av biler i dette tilfellet har en klassisk luftkjøling, men det er i denne serien, og unntakene som leveres med elementene i en sirkulerende kjølevæske, vanligvis vann.

Luften kjølesystem benyttes i semi aggregater, vekselstrøm, som opp til 6 kW. Derfor er de ment for kortsiktig arbeid

Den luftkjølesystemet anvendes i semi-sammenstillingene, som AC til 6 kW. Derfor er de ment for kortsiktig arbeid

andre verktøy

Få mennesker vet, men disse maskinene er ikke alltid mulig å sette pris bare i utseende. Således er dimensjonene på modellen har ikke i alle tilfeller gjenspeiler dens ytelse. Noen av produktene som presenteres av ulike produsenter kan ha lignende størrelser, men de er ulike kapasitet på drivstofftanken. Jo større det er, jo lengre tid vil det fortsette å arbeide uten bensinstasjoner. Dette bør tas i betraktning, hvis maskinen ikke blir brukt som en alternativ energikilde, samt kjernen.

Hvis problemet generator støy er fortsatt kritisk, bør du ta hensyn til de som er i en fullstendig akustisk dekke. Han vil ikke bare være en god barriere mot støy fra utsiden, men i noen tilfeller, for å beskytte mot uønsket værforhold som regn og vind, støv guiden direkte til den åpne strukturelementer.

Et viktig aspekt ved bruk av maskinene er tilstedeværelsen av effektutgangsterminaler, og stikkontakter. Den første nyttig når du kobler bilbatterier og annet tilbehør til 12V, og den andre - med konstant arbeid av alle typer instrumenter av kraft til lysene. Noen av dem krever en 220V tilkobling, og den andre - 380. Av modellene i serien vil ha to eller alle tre tilkoblinger, i noen tilfeller dupliseres flere ganger, men kostnadene er ofte unødvendig høye. Derfor er det nødvendig på forhånd å bestemme rekkefølgen, vil være nødvendig å koble apparater med trefaset strømforsyning, eller du kan gjøre en enkelt fase.

betjeningselementer på arbeidet av enheten, for eksempel et voltmeter, spenningsbryterknappen, stikkontakter, klemmer, ytelsesindikatorer - plassert på frontpanelet

betjeningselementer på arbeidet av enheten, for eksempel et voltmeter, spenningsbryterknappen, stikkontakter, terminaler, ytelsesindikatorer plassert på frontpanelet

funn

Snakker om funksjonene i slikt utstyr, og ikke minst om sine mangler. Chief blant disse er arbeidet. Hver modell er begrenset til noen, ikke to, men en kombinasjon av faktorer. Produsenter tyder på sine instruksjoner, og noen ganger på kroppen av enheten, slik at brukeren har glemt å slå av enhetene på en riktig måte. I denne delen av området er automatisk utkobling funksjon, slik skamløst utnytte enheten og ikke bryr seg om tjenesten.

Spredningen i den største driftstiden ved nominell hastighet vil variere betydelig selv innenfor området én produsent. Noen maskiner vil arbeide bare 3-4 timer, mens andre er i størrelsesorden 11 timer. Men ikke alle så enkelt.

Husk sikkerhet. Nær et hvilket som helst rom for å inneholde apparatet er ikke anbefalt, slik at avgassene ikke har trengt inn i vinduet eller døren

Husk sikkerhet. Nær et hvilket som helst rom for å inneholde apparatet er ikke anbefalt, slik at avgassene ikke har trengt inn i vinduet eller døren

Når riktig valgt belastning generator kan vise feil - avgir merkelige lyder, jerky, som til slutt vil føre til behov for reparasjoner. Det er derfor det er viktig å ikke velge en modell med høy takhøyde.

Endelig oppmerksom på resultatene av bekvemmelighet og attraktivt utseende. Når det gjelder det første - ta vare på en behagelig start. Dermed blir bruken av håndboken starter en real hardt arbeid, når modellen har en ganske høy effektivitet. Derfor er det lurt i dette tilfellet velger en tilsvarende enhet, men starter med en nøkkel.

Kompakt modell Perevoznaya

Kompakt modell Perevoznaya

Som for design, ser det på de ulike produktene fra angivelig konkurrerende produsenter kan skjule helt identiske egenskaper. I dette tilfellet bør du søke avklaring fra implementor eller ekspeditør. De vil gi en detaljert og fullstendig beskrivelse av spesifikasjonene for detaljer.

La valgte maskinen vil bringe inn i livet ditt komfortabelt og være med deg for strøm!

Like this post? Please share to your friends: