Benzin Generator: hvordan bedst at vælge? Væsentlige kriterier og hvad man skal kigge efter

Elektrisk maskine, der aktiverer benzinmotor

Elektrisk maskine, der aktiverer benzinmotor

Hyppige strømafbrydelser og mangel på elektricitet, for eksempel, i markforhold tvinger brugerne til at købe enheder såsom benzin generator. Hvad er bedre at vælge - at beslutte, det er allerede en bruger, men det er ofte forveksles med udvælgelseskriterierne. Og det er et reelt problem, som fejlagtigt valgte enhed vil forårsage skade og skade på ejendom.


Model lille størrelse, forsynet med hjul og et håndtag til bekvem bevægelse

Model lille størrelse, forsynet med hjul og et håndtag til bekvem bevægelse

Hjem assistent for et behageligt liv

Hjem assistent for komfortabelt liv

Uerstattelige ting på en byggeplads

Uerstattelige ting på en byggeplads

Med lukket boliger ikke behøver at bygge en ekstra opbevaringsboks

På grund af det lukkede hus ikke behøver at bygge en ekstra opbevaringsboks

kriterier Tilpasset udvælgelseskriterier

Når du vælger et kraftværk, der kører på benzin forbrænding, vil fremtidige ejere straks få en masse fordele. Denne støjsvag drift, som i sammenligning med dieselmotorer umiddelbart synlige, samt kompakte dimensioner, hvilket giver ikke blot til komfortabelt gemme en nyttig ting, men også til at transportere den over lange afstande i sagen for at holde det på sommerhus er der ikke plads eller simpelthen ikke har brug for.

På grundlag af de samme kriterier, bliver de fremtidige ejere forsøger også at erhverve smukke og ergonomiske generatorer, men det er den retning i jagten fører ofte til langt fra, hvad der oprindeligt var påkrævet, og absolut det modsatte. Mange foretrækker maskiner med transporthjul, folde eller blot praktiske håndtag. Ja, deres tilstedeværelse vil være meget nyttigt og i naturen, og selv når de anvendes på eget jordstykke uanset om det anvendes til landbrugsformål, underholdning eller endda konstruktion.

Af den måde, for de nyeste mål og særlige opgaver (f.eks elektrisk svejsning), der er særlige tilpasninger,

Faktisk er de fysiske parametre og anvendelsen af ​​komfort ikke altid kombineret med de ønskede karakteristika, såsom kraft og foreneligheden af ​​tilsluttede forbrugere, da de ofte er afgørende.

Høj effekt giver den fortsatte brug af enheden

Høj effekt giver den fortsatte brug af enheden

vigtige tal

Karakteristisk for hvilken det er umuligt ikke at være opmærksom med den rette tilgang til erhvervslivet, er magt. Det er angivet i specifikationerne i to typer:

  • pari;
  • max.
Model KGE6500E KIPOR. Nominel effekt 5 kW maksimal effekt på 5,5 kW

Model KGE6500E KIPOR. Nominel effekt 5 kW maksimal effekt på 5,5 kW

Anden således altid større end den første. Men der er et omvendt forhold i operationen. Ved maksimal effekt drift kan vare kun en kort periode, mens de vigtigste belastning kan kun udføres på lige fod. Brændstofforbruget vil være proportional, men hyppig brug med maksimal hastighed vil føre til, at bilen på kort sigt vil kræve vedligeholdelse såsom olieskift. I bedste fald og i værste fald får brug for et hovedeftersyn.

At få varerne specificere, hvilken model vil mestre den mest kraftfulde, uundværlig for dig, motorer

Ved at købe varerne, angive, hvilken model vil mestre de mest kraftige motorer du kræves

Men der er en anden side af denne mønt. Vi må ikke glemme, at strømmen ikke kan være tilstrækkelig til den forventede belastning. For at beregne det korrekt, er det nødvendigt at kende ikke kun stedet for brugen af ​​kraftværket, som det er gjort dårligt orienteret inden for mennesker, men også for at forstå, hvad instrumenter med hvilke egenskaber der er forbundet til det.

Små kompakte enheder er let transporteres i bagagerummet på en bil. Fra hverken forventet tunge byrder, og er derfor altid tilfredse med dem

Små kompakte enheder er let transporteres i bagagerummet på en bil. De er ikke at vente på store belastninger, og derfor altid tilfreds med dem

På det elementære niveau, kan de opdeles i to kategorier - elektriske motorer med og uden dem. Hvis den anden kategori, dette kriterium kan simpelthen opsummeres i resultatet, at det første tages hensyn indkoblingsstrømme, og dermed den kraft og ydelse - de kan væsentligt overstige de ratings for nogle enheder. I den grundlæggende udførelsesform kræver dem simpelthen fordoblet, men ikke desto mindre er det ønskeligt at rådføre sig med specifikationerne for de tilsluttede enheder er angivet i instruktionerne.

Elektriske motorer - lunefulde elforbrugere

Elektriske motorer - lunefulde elforbrugere

finesser spænder

Et af de vigtigste elementer er installeret i generatoren magt er dens type. Kun to af dem, men på trods af dette, selv de burde forstå. Den første type er den mest almindelige - synkron. Det vil være nyttigt for en række indenlandske behov, men for høj præcisions-instrumenter, samt kedler, desværre, er ikke nødvendig. For sådanne tilfælde, er det nyttigt at den asynkrone modeltype. Hvis du dykke ned i de snørklede, så giver de den rene sinuskurve, som er så vigtig for kvaliteten af ​​arbejdet præcision elektrisk udstyr.

Apparat synkrone og asynkrone typer

Apparat synkrone og asynkrone typer

Opveje ulemper sinusbølge i den første udførelsesform, nogle producenter styre gennem brug af yderligere tekniske enheder.

Med hensyn til andre strukturelle elementer, såsom motorer, så de også bør behandles med forsigtighed. + De er af to typer, nemlig:

  • totakts;
  • firetakts.
Design og drift af en totaktsmotor

Design og drift af en totaktsmotor

Arbejde fire-takts motor cyklus

Arbejde fire-takts motor cyklus

Den første roligere, men dyrt i form af vedligeholdelse, da arbejdet udelukkende på en blanding af benzin og olie, og dermed har lav produktivitet. Mens sidstnævnte er mere velegnede til langsigtet arbejde, men kræver installation i et separat rum eller på gaden, hvor de vil være mindre hørbar støj.

Glem ikke om kølesystemet. Det er især vigtigt for langsigtet kontinuerlig drift. De fleste af de biler i dette tilfælde har en klassisk luft kølesystem, men der er i denne serie, og undtagelser, der leveres med elementerne i en cirkulerende kølevæske, sædvanligvis vand.

Luftkøling system anvendes i semi aggregater, vekselstrøm, hvor op til 6 kW. Derfor er de beregnet til kortvarig arbejde

Luft kølesystem anvendes i semi-assemblies, som AC til 6 kW. Derfor er de beregnet til kortvarig arbejde

Andre nytte

Kun få mennesker ved, men disse maskiner er ikke altid muligt at sætte pris på kun i udseende. Således dimensioner model har ikke i alle tilfælde afspejler dens ydeevne. Nogle af de produkter, der præsenteres af forskellige producenter kan have lignende størrelser, men de er forskellige kapacitet brændstoftanken. Jo større det er, jo længere vil det fortsætte med at arbejde uden optankning. Dette bør overvejes, hvis maskinen ikke bruges som en alternativ energikilde, samt kernen.

Hvis problemet generator støj er stadig kritisk, bør du være opmærksom på dem, der er i en komplet akustisk cover. Han vil ikke kun være en god barriere for støj udefra, men i nogle tilfælde, for at beskytte mod uønskede vejrforhold såsom regn og vind, støvet guide direkte til de åbne strukturelementer.

Et vigtigt aspekt af anvendelsen af ​​maskiner er tilstedeværelsen af ​​magt udgangsterminaler, og stikkontakter. Den første nyttigt, når du tilslutter bilbatterier og andet tilbehør med en spænding på 12V, og den anden - med den konstante arbejde af alle former for instrumenter af el til lys. Nogle af dem kræver en 220V-forbindelse, og den anden - 380. Af de modeller i serien vil have to eller endda alle tre forbindelser, i nogle tilfælde duplikeres flere gange, men deres omkostninger er ofte unødvendig høj. Derfor er det nødvendigt på forhånd at bestemme rækkefølgen, vil være forpligtet til at forbinde apparater med trefaset strømforsyning, eller du kan gøre en enkelt fase.

betjeningselementer på arbejde af enheden, såsom et voltmeter, afbryderknappen spænding, stikdåser, klemmer, indikatorer - anbragt på frontpanelet

betjeningselementer på arbejde af enheden, såsom et voltmeter, afbryderknappen spænding, stikdåser, terminaler, resultatindikatorer placeret på frontpanelet

fund

Taler om funktionerne i sådant udstyr, for ikke at nævne om dens mangler. Chief blandt disse er det arbejde. Hver model er begrænset til nogen, ikke to, men en kombination af faktorer. Producenter påpege hans instruktioner, og nogle gange på kroppen af ​​enheden, så brugeren har glemt at slukke enhederne i tide. I denne del af området er automatisk afspærring funktion, så skamløst udnytter enheden og er ligeglad tjeneste.

Spredningen i den største driftstid ved nominel hastighed varierer betydeligt selv inden for intervallet én producent. Nogle maskiner vil arbejde kun 3-4 timer, mens andre er i størrelsesordenen 11 timer. Men ikke alle er så simpelt.

Husk sikkerheden. Nær nogen plads til at omfatte enheden ikke anbefales, således at udstødningsgas ikke er trængt vinduet eller døren

Husk sikkerheden. Nær nogen plads til at omfatte enheden ikke anbefales, således at udstødningsgas ikke er trængt vinduet eller døren

Ved korrekt valgt belastning generator kan vise fiaskoer - udsender mærkelige lyde, rykvis, hvilket i sidste ende vil føre til behovet for reparationer. Det er derfor, det er vigtigt ikke at vælge en model med overdreven loftshøjde.

Endelig Bemærk udførelsen af ​​bekvemmelighed og attraktivt udseende. Med hensyn til den første - at tage sig af en behagelig start. Anvendelsen af ​​den manuelle starteren bliver en reel hårdt arbejde, når modellen har en forholdsvis høj effektivitet. Derfor er det tilrådeligt i dette tilfælde, vælge en lignende anordning, men starter med en nøgle.

Kompakt model Perevoznaya

Kompakt model Perevoznaya

Som for design, er det ser på de forskellige produkter fra angiveligt konkurrerende fabrikanter kan skjule helt identiske karakteristika. I dette tilfælde bør du søge afklaring fra Implementor eller salgsassistent. De vil give en detaljeret og fuldstændig beskrivelse af specifikationerne for detaljer.

Lad den valgte maskine vil bringe ind i dit liv komfortabel og være sammen med dig for elektricitet!

Like this post? Please share to your friends: