Benzine Generator: de beste manier om te kiezen? Belangrijke criteria en wat te zoeken

Elektrische machine die de benzinemotor bedient

Elektrische machine die de benzinemotor bedient

Frequente stroomuitval en een gebrek aan elektriciteit, bijvoorbeeld in veldomstandigheden dwingt gebruikers om apparaten zoals benzine te kopen generator. Wat is het beter om te kiezen - om te beslissen het is al een gebruiker, maar het is vaak verward met de selectiecriteria. En dit is een reëel probleem, daar een verkeerd geselecteerde apparaat schade en schade tot gevolg hebben.


Model klein formaat, voorzien van wielen en een handvat voor gemakkelijke verplaatsing

Model klein formaat, voorzien van wielen en een handvat voor gemakkelijke verplaatsing

Thuis assistent voor een comfortabel leven

Thuis assistent voor comfortabel leven

Onvervangbare ding op een bouwplaats

Onvervangbare ding op een bouwplaats

Met gesloten behuizing niet hoeft om een ​​extra opbergvak bouwen

Als gevolg van de gesloten behuizing niet hoeft om een ​​extra opbergvak bouwen

Aangepaste selectie criteria

Bij het kiezen van een energiecentrale die draait op benzine verbranding, zal toekomstige eigenaars meteen een heleboel voordelen te behalen. Deze stille werking, die in vergelijking met een dieselmotor meteen duidelijk, evenals compacte afmetingen, waardoor niet alleen om comfortabel op te slaan een nuttig ding, maar ook om het over lange afstanden te vervoeren in de zaak om het op te houden huisje er is geen plaats of gewoon niet nodig.

Op basis van dezelfde criteria, worden de toekomstige eigenaren probeert ook mooi en ergonomisch kunnen verwerven, maar het is de richting op zoek leidt vaak tot ver van de originele eigenschappen en absoluut het tegenovergestelde. Velen verkiezen machines met transport wielen, vouwen of alleen handig handvatten. Ja, hun aanwezigheid zal zeer nuttig en in de natuur, en zelfs bij gebruik op zijn eigen perceel ongeacht of het wordt gebruikt voor agrarische doeleinden, entertainment of zelfs de bouw.

By the way, voor de laatste doelen en specifieke taken (bijvoorbeeld elektrisch lassen), zijn er speciale aanpassingen,

In feite is de fysieke parameters en het gebruik comfort niet altijd gecombineerd met de gewenste eigenschappen, zoals elektrische en compatibiliteit van de aangesloten apparaten, zoals vaak cruciaal.

Hoog vermogen maakt het voortgezet gebruik van het apparaat

Hoog vermogen maakt het voortgezet gebruik van het apparaat

belangrijke figuren

Kenmerkend voor die het onmogelijk is niet om aandacht te besteden met de juiste benadering van het bedrijfsleven, is macht. Het wordt vermeld in de specificaties van de twee types:

  • par;
  • max.
Model KGE6500E KIPOR. Nominaal vermogen 5 kW maximaal vermogen van 5,5 kW

Model KGE6500E KIPOR. Nominaal vermogen 5 kW maximaal vermogen van 5,5 kW

Tweede dus altijd groter dan de eerste. Er is echter omgekeerd evenredig aan de operatie. Bij maximaal vermogen werking kunnen slechts korte tijd duurt, terwijl de belangrijkste belasting kan worden uitgevoerd op een lijn. Het brandstofverbruik zal proportioneel zijn, maar veelvuldig gebruik op maximale snelheid zal leiden tot het feit dat de auto op de korte termijn onderhoud vereisen, zoals olie verversen. In het beste geval, en in het slechtste geval zal een volledige revisie nodig.

Het krijgen van de goederen aangeven welk model de meest krachtige, onmisbaar zullen beheersen om u, motoren

Door de aankoop van de goederen, te specificeren welk model de meest krachtige motoren u verplicht zal beheersen

Maar er is een andere kant aan deze medaille. We moeten niet vergeten dat de kracht niet voldoende is voor de te verwachten belasting kan zijn. Om het correct te berekenen, is het noodzakelijk om niet alleen de plaats van gebruik van de kerncentrale weten, want het is slecht gedaan gericht op het gebied van mensen, maar ook voor welke instrumenten met welke kenmerken zijn verbonden om het te begrijpen.

Kleine compacte units zijn gemakkelijk te vervoeren in de kofferbak van een auto. Van noch verwacht zware lasten en zijn dus altijd blij met hen

Kleine compacte units zijn gemakkelijk te vervoeren in de kofferbak van een auto. Ze zijn niet te wachten op grote ladingen en dus altijd blij met hen

Op het elementaire niveau, kunnen ze worden onderverdeeld in twee categorieën - elektromotoren met en zonder hen. Als voor de tweede categorie, dit criterium kan eenvoudig worden samengevat in het resultaat, de eerste in aanmerking inschakelstromen worden gehouden, en bijgevolg de kracht en prestaties - ze kunnen aanzienlijk hoger zijn dan de ratings voor een aantal apparaten. In de basisuitvoering is vereist dat ze eenvoudig verdubbeld, maar niettemin is het gewenst te overleggen met de specificaties van de aangesloten apparaten aangegeven in de instructies.

Elektromotoren - grillig elektriciteitsverbruikers

Elektromotoren - grillig elektriciteitsverbruikers

subtiliteiten variëren

Een van de belangrijkste kenmerken is geïnstalleerd in de generator stroom is in zijn soort. Slechts twee van hen, maar ondanks dit, ook moeten ze begrijpen. Het eerste type is de meest voorkomende - synchroon. Het zal nuttig zijn voor een aantal binnenlandse behoeften, maar voor hoge-precisie-instrumenten, evenals ketels, helaas, is niet nodig. Voor dergelijke gevallen is het nuttig om de asynchrone modeltype. Als je verdiepen in de fijne kneepjes, dan geven ze de zuivere sinus, die zo belangrijk is voor de kwaliteit van het werk van precisie-elektrische apparatuur.

Inrichting synchrone en asynchrone types

Inrichting synchrone en asynchrone types

De nadelen sinusgolf in de eerste uitvoeringsvorm, sommige fabrikanten beheren door middel van aanvullende technische apparatuur.

Voor de overige bouwelementen, zoals motoren, dan moeten ze ook met voorzichtigheid worden behandeld. + Ze zijn twee soorten, te weten:

  • tweetaktmotoren;
  • viertakt.
Opzet en werking van een twee-takt motor

Opzet en werking van een twee-takt motor

Work viertaktmotor cyclus

Work viertaktmotor cyclus

De eerste rustiger, maar kostbaar in termen van onderhoud, omdat het werk uitsluitend op een mengsel van benzine en olie, en hebben dus een lage productiviteit. Terwijl de laatste zijn meer geschikt voor de lange termijn werken, maar vereisen installatie in een aparte ruimte of op straat, waar ze minder hoorbaar geluid zal zijn.

Vergeet niet over het koelsysteem. Het is vooral belangrijk voor de lange termijn continue werking. Meeste auto's hebben hierbij een klassiek luchtkoelingssysteem, maar er is in deze reeks, en uitzonderingen die worden geleverd met de elementen van een circulerende koelvloeistof, gewoonlijk water.

De lucht koelsysteem wordt gebruikt in semi aggregaten wisselstroom, die tot 6 kW. Daarom worden ze bestemd zijn voor werkzaamheden op korte termijn

Het luchtkoeling systeem wordt in de semi-samenstellen, die AC tot 6 kW. Daarom worden ze bestemd zijn voor werkzaamheden op korte termijn

andere hulpprogramma

Weinig mensen weten, maar deze machines zijn niet altijd mogelijk alleen in uiterlijk te waarderen. Zo, de afmetingen van het model is niet in alle gevallen weerspiegelen de prestaties. Een aantal van de door verschillende fabrikanten producten kunnen allemaal even groot zijn, maar ze zijn verschillende capaciteit van de brandstoftank. Hoe groter het is, hoe langer het zal blijven werken zonder bij te tanken. Hiermee moet rekening gehouden, als de machine niet als alternatieve energiebron, en de kern wordt gebruikt.

Als het probleem generator geluid is nog steeds kritiek, moet je aandacht besteden aan degenen die in een complete akoestische kap. Hij zal niet alleen een goede barrière voor geluid van buiten, maar in sommige gevallen, te beschermen tegen ongewenste weersomstandigheden zoals regen en wind, stof geleider rechtstreeks de open structuur elementen.

Een belangrijk aspect van het gebruik van machines is de aanwezigheid van vermogensuitgangsklemmen en sockets. De eerste handig bij het aansluiten van auto-batterijen en andere accessoires met een spanning van 12V, en de andere - met de constante werk van alle soorten instrumenten van de macht aan het licht. Sommigen van hen vereisen een 220V-aansluiting, en de andere - 380. Van de modellen in het gamma twee of zelfs alle drie aansluitingen zal hebben, in sommige gevallen gedupliceerd meerdere malen, maar de kosten zijn vaak onnodig duur. Daarom is het noodzakelijk vooraf om de volgorde te bepalen is, vereist zal zijn om apparaten te verbinden met drie-fase stroomvoorziening, of u kunt een enkele fase te doen.

bedieningselementen van de werkzaamheden van de eenheid, zoals een voltmeter de spanning schakelknop, contactdozen, terminals, indicatoren - geplaatst op het voorpaneel

bedieningselementen van de werkzaamheden van de eenheid, zoals een voltmeter de spanning schakelknop, contactdozen, terminals, indicatoren die op het voorpaneel

bevindingen

Praten over de functies van deze apparaten, maar niet te spreken over de tekortkomingen. De belangrijkste van deze is het werk. Elk model is beperkt tot één, niet twee, maar een combinatie van factoren. De fabrikanten wijzen op zijn instructies, en soms op het lichaam van het apparaat, zodat de gebruiker vergat om de apparaten in een tijdig uit te schakelen. In dit deel van het bereik Automatische uitschakelfunctie, waardoor schaamteloos misbruik maken van het apparaat en niet schelen over de service.

De spreiding in de grootste bedrijfstijd bij een nominale snelheid zal aanzienlijk variëren zelfs binnen het bereik van één fabrikant. Sommige machines zullen slechts 3-4 uren te werken, terwijl anderen zijn in de orde van 11 uur. Maar niet allemaal zo simpel.

Vergeet niet de veiligheid. Nabij ruimte om het apparaat omvat wordt afgeraden, zodat de uitlaatgassen niet het raam of deur binnengedrongen

Vergeet niet de veiligheid. Nabij ruimte om het apparaat omvat wordt afgeraden, zodat de uitlaatgassen niet het raam of deur binnengedrongen

Wanneer behoorlijk geselecteerde load generator fouten kunnen laten zien - uitstoten vreemde geluiden, schokkerig, die uiteindelijk zal leiden tot de behoefte aan reparaties. Dat is waarom het belangrijk is een model met overmatige hoofdruimte niet te kiezen.

Merk tenslotte op de prestaties van gemak en aantrekkelijke uitstraling. Ten aanzien van de eerste - zorgen voor een comfortabele start. Zo is het gebruik van de manuele starter wordt een echte harde arbeid, wanneer het model heeft een vrij hoog rendement. Daarom is het aan te raden in dit geval, kies dan een vergelijkbaar apparaat, maar uitgaande van een sleutel.

Compact model Perevoznaya

Compact model Perevoznaya

Wat betreft het ontwerp, het ziet er op de verschillende producten van naar verluidt concurrerende fabrikanten kan absoluut identieke kenmerken te verbergen. In dit geval moet u opheldering van de uitvoerder of sales assistant te zoeken. Zij zullen een gedetailleerde en volledige beschrijving van de gegevens voor meer informatie geven.

Laat de geselecteerde machine zal in je leven comfortabel te brengen en met u voor elektriciteit!

Like this post? Please share to your friends: