Kevät esikot: Kuvat, joiden nimiä

Ensimmäinen raikas ja valoisa kevät kukkia

Ensimmäinen raikas ja valoisa kevät kukkia

Ehkä mikään muu kasvit eivät aiheuta niin paljon tunteita, sillä kevään ensimmäiset kukat. Keväällä kiusaa ensimmäinen todella lämmin auringonpaiste, ensimmäinen sulatettu ja arka purot, mutta se ilmestyi esikot, nämä pienet mutta erittäin rohkea kasveja sanoa lopullista kevään tuloa.


pitoisuus

  • lumikello
  • Proleski
  • krookukset
  • Iridodiktium
  • Eranthis
  • hellebore
  • Muscari
  • vuokko
  • esikko
Saattanut esikot ja he ilahduttaa sinua sen värit jälkeen kylmä talvi

Saattanut esikot ja he ilahduttaa sinua sen värit jälkeen kylmä talvi

Ehkä esikot ole tyytyväinen tietty rikkaus värejä tai keston kukinnan, mutta lähes kaikki niistä - hyvin vaatimattomia hoitoa. On tärkeää vasta syksyllä poimia heille oikea paikka laskeutua. Esikot (kuten sipulit ja rhizome) mieluummin paikka hyvä valon ja kosteassa maaperässä, mutta ilman pysähtyminen vettä. Jos sipuli esikot, että he ovat tyytyväisiä kukinta keväällä, pitäisi istuttaa syksyllä (poikkeuksena - hyasintit ja krookus), The hellebore tai lungwort voidaan istuttaa keväällä. Kasvi esikot olisi istutettu perennoja yritys, joka korvaa ne kukinnan jälkeen.

Tarkastelkaamme ensin kukinnon täyttää puutarhassa kukkii lepotilan jälkeen.

lumikello 

Kaunis ja herkkä snowdrop

Kaunis ja herkkä snowdrop

Toinen nimi - Galanthus. Hyvin kylmä-kestävä kasvi, joka esiintyy puutarhassa, vain lumi suli. Keväällä se kukkii yksi ensimmäisistä, vaikka kylmä voi vakavasti vahingoittaa kukkii.

Snowdrop sekä muunlaisia ​​melkolukovichnyh ole nirso maaperää, mutta mieluummin löysä, kostea, hedelmällinen maaperä, hyvin valutettu, jossa seisovan veden lamppu kuolee. Paras paikka maa - puiden alla, pensaiden, joka kevättalvella eivät aiheuta tiheä varjossa. Kastelu vaaditaan ainoastaan, jos talvi oli vähäluminen, ja kevät - erittäin kuiva. Snowdrop - ephemeroid, maanpäälliset osa laitoksen kuolee lyhytikäiset kasvullisen ajan. Kerrotaan - sipulit, lapset, paras aika varrennuksessa - heinä-syyskuussa.

Lumikellot eivät vaadi erityistä hoitoa, mutta näyttää erittäin mukava

Lumikellot eivät vaadi erityistä hoitoa, mutta näyttää erittäin mukava

Harvinainen vaaleanpunainen lumikelloja

Harvinainen vaaleanpunainen lumikelloja

Proleski

Vielä muita kukkia, jotka monet liittävät kevät, vaikka pidetään asukkaille metsän jossa kukkivat scilla Difolia muodossa aholla taivaansininen järvissä. Mutta nämä keväällä esikot löytää paikkansa puutarhassa - in rockeries, Alpine Hills. Upeasti näyttää sininen Scilla Difolia nurmikolla keskuudessa yhä lehdettömät puita ja pensaita.

Tunnetuin joukossamme Siperian squill - se kukkii maaliskuun lopulla, se on helppo tunnistaa lävistyksiä sininen kellomaiset kukat. Mutta lajikkeet paljon monipuolisempaa - Ne voivat olla valkoinen, sininen, violetti tai jopa hennon vaaleanpunainen.

Proleski - tezhe snowdrops vain sinisiä kukkia

Proleski - sama lumikelloja vain sinisiä kukkia

Meri Scilla

Meri Scilla

Proleski - sipulimainen perennat, nekapriznye ja erillinen kasveja, paras paikka, joka olisi katos on tarha, jossa on löysä ja hedelmällinen tarpeeksi kentällä. Ne ovat suuria rotuna itse kylvö, ja jakamalla sipulit voi kasvaa mukavasti vuosikymmeniä yhdessä ja samassa paikassa. Winterhardiness tarpeeksi, mutta paras paikka talvella, missä ne kasvavat kattamaan sylillinen lehtiä.

krookukset

Kraisivye kirkas keltainen krookus

Kraisivye kirkas keltainen krookus

Edes auki ja lumi krookus näytä hyvältä ja kaunis

Edes auki ja lumi krookus näytä hyvältä ja kaunis

Ensimmäinen (se voi olla jopa helmikuun lopussa) kukinta -lajien, ja myöhemmin - huhtikuussa - monet hybridit krookukset. paras krookukset katso ryhmässä - tästä kirkkaita värejä entistä ilmaisuvoimainen ja selvemmin. On mahdollista yhdistää erityyppisiä krookus, ja yhdistää ne muiden primroses. Erityisen tehokas krookukset katsoa taustalla kiviä, koriste näyttää lempeä kontrasti värien ja lohkareita tiukkoja, minkä vuoksi ne aina kevään kukat istutetaan rockeries ja kivinen kukkuloita. Täydellisesti krookukset katsoa nurmikko, mutta pitää muistaa, että alkaa leikata ruohoa on mahdollista vasta kun koko rappeutuminen lehtiä.

Keväällä krookus istutetaan syksyllä, samalla ne ovat hyvin tuntuu aurinko ja varjossa, mutta täysi aurinko on runsas kukinta, ja kukkia - kirkkaammin. Sekä muut sipulit, he mieluummin löysä ja läpäisevä maaperä seisovan veden rot sipulit.

Värikäs niitty krookukset

Värikäs niitty krookukset

Care - pienin, ei tarvitse kaivaa krookus vuosittain talvella. Kuihtuneet kukat poistetaan, jotta ne eivät pilaa kauneuden koostumuksen. Talvella niiden kasvupaikkaan voi zamulchirovat lehtiä tai kompostiin. Lisättyjä krookus, sekä muita sipuleita, lapsiprosesseja, sipulia - istutus yksi, 2-3 vuotta tässä paikassa on niiden tiheä pesä.

Vihje! Haluatko crocuses kukkivat aikaisin - pudottivat eniten aurinkoisessa paikassa, missä lumi sulaa ensin.

Iridodiktium

Kirkas iridodiktium viittaa myös Primrose

Kirkas iridodiktium viittaa myös Primrose

Lush iridodiktium lila

Lush iridodiktium lila

Nämä kukat ovat nimeltään iirikset-lumikelloja, ne kukkivat kevättalvella, kun lumi laskeutuu. Se on pakkasta kestävä sipulimainen monivuotiset, vaikka ulkonäöltään ne muistuttavat tavanomaisia ​​iiris. Ne ovat alhaiset, mutta se on erittäin houkutteleva ja tyylikäs, kirkkaita värejä alkuperäisen värin (vaalean sininen, violetti, sininen, syaani, magenta, punainen, oranssi), joiden halkaisija on 5-7 cm, hieno malleja paikkoja ja raidat terälehtiä. Pienen (10 cm), ne ovat ihanteellisia kasvun kivinen puutarhojen aikaan kukinnan (maalis-huhtikuu), he tekevät erinomaista yrityksen muihin sipulit. Nurmikolla on parempi istuttaa ryhmään yhdessä istutus, hän on liian huomaamaton.

Hoito iridodiktiumom lähes kokonaan toistaa huolta tulppaaneja. He pitävät valoa, hyvin valutettu, hedelmällinen maaperä, mutta mikä tärkeintä - ne ovat hyvin auringon rakastava, se on erittäin tärkeää ottaa huomioon valittaessa paikka laskeutua. Kesällä on parempi kaivaa sipulit, tärkein ominaisuus tämän - lehdet alkavat kuihtua. Istutettu niitä samanaikaisesti tulppaania alkusyksystä. Paras tapa eteneminen - kasvi- yksi aikuinen sipulit yleensä tuottaa 1-2 korvaamisesta.

Eranthis

Auringonkukissa lumessa

Auringonkukissa lumessa

Alkuperästä nimi - käännetty latinankielinen nimi - Eranthis (Erantis), joka tarkoittaa "kevät" ja "kukka". Usein tämä on ensimmäinen kevät kukkia, jotka ovat edellä jopa pakkasta lumikelloja. Yksiväriset (keltainen, kuppimainen, enintään 3 cm halkaisijaltaan) joskus tekevät läpi lumen, mukana tyylikäs pronssi-vihreät lehdet. Kukinta kestää noin 2 viikkoa.

Pienet keltaiset kukat voi sisustaa puutarhan

Pienet keltaiset kukat voi sisustaa puutarhan

Kirkas Eranthis viime vuoden kuivia lehtiä

Kirkas Eranthis viime vuoden kuivia lehtiä

Nämä pienet kasvit parasta istuttaa ryhmiin - niin ne näyttävät paljon näyttäviä, jossa hyvä yritys he tekevät alussa sipulit - lumikelloja, krookukset tai iridodiktiumy. Paras paikka niiden istutus - putoava pensas tai puu, penumbra, maaperä - kevyt, ei-hapan, rehu, riittävän kostea (vasta kuin pysähtyminen veden ja kuivuus). Leviäminen - siemenet, Bloom tulee vasta kolmantena vuonna istutuksesta, sitten tarpeeksi hyvä rotujen itse kylvö.

hellebore

Muut osastot - "Kristus kukka" tai "Rozhdestvenskaya Roza", legendan mukaan tämä on kukka toi lahja vastasyntyneen Jeesuksen, Betlehemin paimenille. Keskiajalla hellebore välttämättä istutettu talon lähellä, se oli sitä mieltä, että se suojaa pahoja henkiä, noituuden ja pahan silmän.

Frost - ikivihreä monivuotinen juurakko kukkivat aikaisin keväällä, ennen kuin se alkaa miellyttää kukintaa lumikelloja ja krookukset, ja itse kasvi on helppo sietää pakkaset ja -6S. Kukat voivat olla hyvin monenlaisia ​​- valkoinen, viininpunainen, keltainen ja vihreä sävy, tumman punainen, persikka, jne

Hellebore varovasti vaaleanpunainen väri

Hellebore varovasti vaaleanpunainen väri

Frost - yksi kauneimmista kevät kukkia

Frost - yksi kauneimmista kevät kukkia

Hellebore ei ole erityisen nirso maaperää, mutta se on parempi valita paikka löysä, kostea, hyvin valutettu maahan. Mieluummin osittain varjossa, hyvin laittaa hänet omenapuun alla - sen lehdet ovat luonnollinen multaa, joka paitsi parantaa maaperän hedelmällisyyttä, mutta myös ravinteita hellebore.

Vihje!  Kun valitset paikka kasvi hellebore, on huomattava, että laitos on hyvin herkkä usein istuttamisen, mutta yhdessä paikassa viihtyvät 10 vuotta.

Levittävät siemeniä hellebore (kukinnan tapahtuu 3 vuotta), mutta ennen kaikkea - jakamalla Bush.

Muscari

Standard kukka muscari on sävy sininen ja valkoinen

Standard kukka muscari on sävy sininen ja valkoinen

Japanin muscari on vaaleanpunainen väri

Japanin muscari on vaaleanpunainen väri

Muut nimet - hiiren hyasintti tai muscari - sipulikasvit monivuotinen, hyvin vaatimaton, mutta erittäin nopeasti kasvava kasveja. Kasvi voi olla auringossa ja osittain varjossa, pensaiden, maaperä - hyvä veden läpäisykyky, sipulit eivät siedä märkää. Kukkia valkoisesta tummansininen (lajista riippuen), kerätään tiheässä kukinnot (racemes tai apikaalisella) jopa 8 cm. Aikainen kukinnan lajeja alkaa huhtikuussa, kestää 2-3 viikkoa, kun lehdet kuolee, olkoon huolehtia kukkia, jotka tulevat niiden tilalle.

Vihje! Nämä lamput melko aggressiivinen, joten jos päätät vain kokeilla, se on parasta istuttaa erityisissä säiliöissä - muuten niiden poistamiseksi sivusto on hyvin ongelmallista.

vuokko

Metsä Anemone belogotsveta

Metsä Anemone belogotsveta

Anemone dostadochno liian kirkas ja kaunis kukka

Anemone dostadochno liian kirkas ja kaunis kukka

Toinen nimi - valkovuokko, mutta jos puhumme aikaisin laji, se on - vuokko lyutichnaya tai Dubravnaya. Tällöin viimeinen kutsutaan usein "podsnezhnikovoy", kuten varhaisen kukinnan ja valkoiset kukat. Puut vain alkaa turvota munuaisten, ja anemone Dubravnaya tila kattaa kiinteä valkoinen matto.

Anemone voivat olla erivärisiä

Anemone voivat olla erivärisiä

Viljelyolosuhteet, Coral Dubravnaya korkeus varret ja kukka koko on kasvanut huomattavasti. Kukka näyttää kaunis taustanaan Spiraea ja kääpiö happomarjapensas, korostetaan herkkä kauneus kevät lehtineen. Istutukseen valkovuokkoja täytyy valita kostea, emäksinen, humus-rikas maa, mutta nekapriznaya valkovuokko sopeutuu hyvin mihin tahansa ympäristöön. Paras aika lisääntymiselle - aikaisin keväällä, se suoritetaan jakamalla juurakoita. Anemone Dubravnaya - kasvi hiljalleen juurakko, yläkulmassa maakerros, joten talvella on toivottavaa piilottaa, paitsi kun vakavia pakkaset voivat hukkuisi kaikki nuput, munivat syksyllä.

esikko

Primula näyttää hyvältä kiviä

Primula näyttää hyvältä kiviä

Primula koska sen värit näyttävät aina valoisa ja ruusuinen

Primula koska sen värit näyttävät aina valoisa ja ruusuinen

Esikko voidaan istuttaa sekä paikan päällä ruukkuihin

Esikko voidaan istuttaa sekä paikan päällä ruukkuihin

Meidän tarkastelu on epätäydellinen ilman näitä suhteellisen vaatimaton kasvi yli 550 lajia. Varhaisin heistä kukkivat huhtikuussa, mutta he ovat houkutelleet se, että joillakin lajeilla ja voivat uudelleen kukkivat alkusyksystä. Vuoteen varhaisen kukinnan lajikkeet ovat esikko jousi (ram) ja kääpiöesikko. Saat rehevä kukinnan heti lumi sulaa, kun irtoaminen maaperä, on suositeltavaa tehdä typpilannoitteiden ja alussa kukinnan - fosforia. Sopivia istutus hyvin valutettu, kosteassa maaperässä. Kun istutus on tärkeää ottaa huomioon kosteus tilassa - maa on pidettävä kosteana, mutta vesi ei pitäisi pysähdy. Tehokkain tapa lisääntymisen - jakamalla Bush, joka suoritetaan puhkeamista lepotilan (kesäkuun alussa), päättymisen jälkeen kukinnan.

Vihje! Voit pidentää kukinnan esikot, sinun on poistettava haalistunut kukka varret täytyy istuttaa olla käyttämättä varauksia ravinteiden kypsymistä siemen.

Kirkas kevät kukkia puutarhassa

Kirkas kevät kukkia puutarhassa

Monet esikot voidaan istuttaa maahan työmaalla sekä ruukuissa, joka myös voi sisustaa puutarhan

Monet esikot voidaan istuttaa maahan työmaalla sekä ruukuissa, joka myös voi sisustaa puutarhan

Kuja kirkkaita kevätkukkia

Kuja kirkkaita kevätkukkia


Like this post? Please share to your friends: