Sängyt kiviä puutarhaan: parhaat ideat ja sisustus vihjeitä maisemasuunnittelijoille

Pieni kukkapenkit pitkin aidan

Pieni koostumus pitkin aidan

Viime aikoina on tullut kiireellinen sisustaa osia kukkaistutuksia kukkapenkit ja alpine dioja. enenevässä puutarha Niitä käytetään virkistys, joten sivuston pitäisi näyttää hyvin hoidettu ja miellyttävä. varten luoda kauniita kukkaistutuksia voidaan käyttää luonnon materiaaleja, esimerkiksi näyttää hyvältä kiviä. Mutta saadakseen halutun vaikutuksen, sinun täytyy tietää joitakin vivahteita ja ominaisuuksia materiaalivalinnoissa.


Luo reunassa käyttäen lohkareita

Luo reunassa käyttäen lohkareita

posh maisemointi

posh maisemointi

Meri kiviä käytetään usein koristeluun kukkapenkkiin

Meri kiviä käytetään usein koristeluun kukkapenkkiin

Rajalla meri kiviä säädettyihin kolmeen riviin

Rajalla meri kiviä säädettyihin kolmeen riviin 

perussääntöjä

Kun luot kukkapenkkien ei tarvitse soveltaa samannäköisiä ja koon kiviä. Yhdistelmä eri tyypit voivat luoda alkuperäisen keskittyä, mutta yleinen tyyli päätöstä koko alueen on säilytettävä. On yleistä menetelmää:

 • aseta kukka tarvitaan, jotta se ei häiritse, ja silmänruokaa. Voit valita sijainnin keskellä aluetta tai pitkin aihioseinämä;
Sängyt kiveä ovat saamassa suosiota jälleen

Tämä muotoilu jälleen suosiotaan

Tilava puutarha koriste kulkutiet

Tilava puutarha koriste kulkutiet

 • poimia kasvillisuus tarpeellisena, koska samoja ehtoja terveellisistä elämäntavoista ja kukkivat, jotkut heistä kuin varjo, toiset eivät, ilman auringon säteet;
 • otetaan huomioon tarve ja veden kysyntää, koko ja muut ominaisuudet kasvin;
 • helpompi luoda suuri kukkapenkkiin, eikä pieniä, mutta määrä ja ulkonäkö riippuu suunnitteluratkaisujen kaikissa puutarhassa.
kierteinen kukka

kierteinen kukka

Kivi sänky voi korvata huvimaja, jos laitat sen keskelle puutarhaa. Pieni kirkas ja koristele paikka lähellä aita ja ei häiritse kävelee tai vaellus.

muodostus vuodetta

Jotta kukka puutarha, voit käyttää eri materiaalista. Tämä voi sisältää seuraavat vaihtoehdot:

 • Huokoinen kalkkikivi rakenne selittää sen soveltamista. Halkeamat täytetään mullalla ja sitten istutettu kasveja. On hyvin käyttäytyviä levät ja sammal.
 • Johtuen koristeellinen ulkonäkö kukkapenkkiin käytetään usein basaltti.
Koriste sänky kivestä pala

Koriste sänky kivestä pala

 • Kvartsiitti on suuri värivalikoima ja sileä pinta. Hän pystyy kimallusta auringossa, se näyttää hienoa.
 • Sandstone on monia sävyjä harmaasta punaiseksi. Mutta on otettava huomioon aika, joka on lyhytikäinen rockia.
 • Kyky erottumaan pöydältä levystä, joita käytetään maiseman suunnittelu. Se voi olla vihreä, sininen ja jopa violetti.
Keltaiset kukat lisää kirkkautta oman maiseman

Keltaiset kukat maisema antavat kirkkaus

 • Tuffi viittaa kalkkikivilohkareet hänen istutettu langan ja maa kansi kasvit.
 • Huolimatta kaunis ulkonäkö, graniitti vähemmän todennäköisesti käyttää luomaan Kukkatarhan koska se voi happamoittaa maaperää.
 • Kertyminen pyöreä kiviä erikokoisia, kuorittu vesi, jota kutsutaan kiviä.
Kivet auttavat suunnittelemaan puutarhan tehdä pakottavia

Vyöruusu - mahtava osa sisustus ja puutarha

 • Koristekiveä, dolomiitti tulee koristavat tahansa puutarhassa.
 •  varten aidat kukkapuutarhat usein valkoisia tai punatiilinen.
Rajojen kukkapenkkiin tiili

Rajojen kukkapenkkiin tiili

varten muodostumista kukkapenkkiin voit ottaa joitakin suuria kiviä niiden ympärille sijoittaa pieniä tavaroita. Lisäksi, muita materiaaleja. Viemäröinti antaa soraa, hiekkaa tai soraa. Mulching on luotava mukavuutta kasveille, ja se voi tarjota turvetta tai kuorta.

Miten luoda kukka puutarha kivi?

Yksi vaihtoehto on luoda kukkapenkkiin, joka on koristeltu kivi rajalla, mutta kiinteä näyttää korkea, kiinteä sängyt. Tehdä tämän, asettaa useita kerroksia kiviä haluttuun seinän korkeus.

Rakentamisen käynnistymisen johtuu perusta. Avulla merkkijono ja koukkuja merkitä sijainti tulevaa kukkapenkkiin. Kehää pitkin kaivaa kaivannon syvyys 30 cm, leveys olisi sama kuin koko materiaalia. On mahdollista poistaa maatasoon tason poikki kukkapenkkiin. Alareunassa ojan polkua katemateriaali tai muovikalvo, jonka päälle alkaa kaataa valetaan.

Rakennusmateriaaliksi ilman perustusta

Rakentaminen ilman perustusta

kivistä

muuttamisesta

Kun perusta on täysin kuiva, voit alkaa luoda kiviä. Luoda kukkapenkkiin konkreettisista pohja - ei ole edellytys. Kaivanto voidaan asentaa geotekstiilien ja peitetään hiekalla kolmas, joka loi ulos suuria lohkareita.

Epäsäännöllinen muoto luonnonkivet tekee monimutkaisuutta asennuksen. Välykset täytyy täyttää maa, jonka on oltava tiiviisti ram. Kun kivet juuttua puoliksi ulos kaivannon se on perusta rakenteen.

Epäsäännöllinen muoto luonnonkivet tekevät rakennuksen omaperäisempi

Epäsäännöllinen muoto luonnonkivet tekevät alkuperäisen rakentaminen

Seuraavaksi ratkaisu muuraus. Jos sängyn rakennetaan betoniperustalle, tee reikä Viemäreiden. Liuos levitettiin sisäpuolella, jotta vaikutus Kipsilevy. Kun sementti on kuivunut, se suihkutetaan tiiviste pinnalla. Se ehkäisee halkeamien liitoksissa.

Jälkeen 7-10 päivää, kun liuos on täysin kovettuu, voit alkaa täyttää sisäosat rakennuksia, eli täyttää maaperään, jossa kasvit istutetaan.

Klo korkeus 60 cm voidaan asentaa tiili riviä kuiva menetelmä. Tässä tapauksessa sinun täytyy huolellisesti valita kivet muodoltaan minimoimiseksi aukkojen välillä.

Erot rock garden tai rockeries

Motley rockeries tehdä sivuston vastustamaton

Rockeries - kirjava koostumus kiviä ja kasveja

hillitsee ei vaadi tiukkaa materiaalin valinta, toisin kuin alpine dioja. Lisäksi, kivikkoistutus Sen pitäisi muistuttaa vuoristoinen ja sisältyy kasveja, jotka ovat hyvin kehittynyttä juurta. Valintaan vuodepaikkaa kasvien sääntöjen alainen yllä.

Keltaiset kukat auttaa pääsemään eroon masennuksesta

Keltaiset kukat auttaa pääsemään eroon masennuksesta

Kaunis koostumus meri kiviä

Tehokkaita koostumuksia meri kiviä

varten rockeries täytyy kasvattaa erikokoisia, lisäksi se on sijoitettu symmetrisesti ja luonnollisesti. Flower Garden myös säädettyihin sääntöjen mukaisesti geometrian - aivan.

kasvien valinta

Alyssum paitsi sisustaa puutarhassa, mutta myös täyttää sen miellyttävä tuoksu

Alyssum paitsi sisustaa puutarhassa, mutta myös täyttää sen miellyttävä tuoksu

Muista, että korkeita kasveja tulisi sijoittaa keskelle ja matala - reunoille kukka. On esitetty kukkapenkkiin ja reheviä kasveja paremmin. Luonnonmateriaaleja lämpenee nopeasti ja luovuttavat lämpöä yöllä. Lisäksi ne pystyvät säilyttämään kosteutta ja vapauttamaan sitä vähitellen, ruokinta kasveja.

Tämä menetelmä rajoittaa istutuksen kasveja hyönteisiä ja tuholaisia. Koostumus näytti luonnollisesti ja kauniisti, tarvitset hyvin harkittu muotoilu olisi otettava huomioon:

 • Paletti yhdistelmä, muoto ja korkeus kasvit;
 • Samat edellytykset huolto;
 • kukinta-aika.
Ylellinen puutarha eksoottisia kasveja

Ylellinen puutarha eksoottisia kasveja

Miten hoitaa?

Huolimatta monimuotoisuus luonnollinen materiaali ja pintojen välillä vaihtoehtoja, on mahdotonta välttää saastumisen, sade ja polttavan aurinko, koska rakenne sijaitsee auki.

Jotta materiaali ei ime likaa ja kosteutta, se voidaan käsitellä hydrofobiset yhdisteet, jotka on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Liotus tällaisten aineiden, pinta vahvistuu ja sen väri kirkastuu ja lisää kylläistä.

Luominen maiseman suunnittelu sivustosi, tulisi ymmärtää, että houkutteleva ulkonäkö tarve ajoissa ja säännöllistä huoltoa.


Like this post? Please share to your friends: