Senge af sten til haven: de bedste ideer og indretning tips fra landskab designere

Små blomsterbede langs hegnet

Lille præparat langs hegnet

På det seneste er det blevet presserende at dekorere deres dele af blomsterbede, blomsterbede og alpine dias. stigende grad, have De anvendes til rekreation, så sitet skal se velplejet og en fryd for øjet. til skabe smukke blomsterbede kan bruges naturlige materialer, for eksempel, vil se gode sten. Men for at få den ønskede effekt, du har brug for at kende nogle af de nuancer og har en valg af materialer.


Opret en grænse ved hjælp kampesten

Opret en grænse ved hjælp kampesten

posh landskabspleje

posh landskabspleje

Sea småsten er ofte bruges til dekoration af blomsterbede

Sea småsten er ofte bruges til dekoration af blomsterbede

Border af havet sten lagt ud i tre rækker

Border af havet sten lagt ud i tre rækker 

grundlæggende regler

Når du opretter blomsterbede ikke nødvendigt at anvende ens i udseende og størrelse af stenene. Kombinationen af ​​forskellige typer kan skabe et originalt fokus, men den generelle stil beslutning af hele området skal fastholdes. Der er generelle metoder:

 • placere blomsten nødvendig, således at det ikke forstyrrer, og den fest for øjnene. Du kan vælge en placering i midten af ​​området eller langs blank mur;
Senge lavet af sten vinder popularitet igen

Dette design igen stigende popularitet

Den rummelige have med dekorative gangbroer

Den rummelige have med dekorative gangbroer

 • afhente vegetation nødvendigt givne lignende betingelser for sund levevis og blomstring, nogle af dem som en skygge, andre kan ikke, uden solens stråler;
 • tage hensyn til behovet og efterspørgslen efter vand, og størrelsen og andre egenskaber af planten;
 • nemmere at skabe et stort blomsterbed, snarere end et par små, men antallet og udseende afhænger af designløsninger i hele haven.
gevind blomst

gevind blomst

Stone seng kan erstatte sommerhus, hvis du placerer den i midten af ​​haven. Lidt lys og dekorere et sted i nærheden hegn og ikke forstyrre ture eller vandreture.

formationslag

For at gøre det blomsterhave, kan du bruge et andet materiale. Dette kan omfatte de følgende muligheder:

 • Den porøse kalksten struktur udgør dens anvendelse. Revner er fyldt med jord og derefter plantet planterne. Det er velopdragen alger og mos.
 • På grund af den dekorative udseende blomsterbede bruges ofte basalt.
Dekorative seng af massiv sten stykke

Dekorative seng af massiv sten stykke

 • Kvartsit har en stor palet af farver og en glat overflade. Han er i stand til at funkle i solen, det ser vidunderligt.
 • Sandsten har mange nuancer fra grå til rød. Men det er nødvendigt at tage hensyn til den tid, der er kortvarig rock.
 • Evnen til at delaminere skifer plade, der anvendes i et landskab design. Det kan være grøn, blå og endda lilla.
Gule blomster vil tilføje lysstyrke til din landskab

Gule blomster landskab giver lysstyrke

 • Tuff refererer til de kalkstensklipper med ham plantet sejlgarn og bunddækkeplanter.
 • På trods af det smukke udseende, granit mindre tilbøjelige til at bruge til at oprette en blomsterhave, fordi det kan forsure jorden.
 • Ophobningen af ​​rund form sten i forskellige størrelser, skrællet vand, kaldet småsten.
Pebbles vil hjælpe med at designe din have til at gøre en overbevisende

Helvedesild - en spektakulær element i indretningen til haven

 • Ornamental sten, vil dolomit pryder enhver have.
 •  til hegn blomsterhaver bruger ofte hvide eller røde mursten.
Grænser for blomsterbede af mursten

Grænser for blomsterbede af mursten

til dannelsen af ​​blomsterbede du kan tage nogle store sten omkring dem til at placere mindre poster. Under supplerende materialer. Dræning vil give grus, sand eller grus. Bioklip er nødvendigt at skabe en trøst for planter, og det kan give tørv og bark.

Sådan oprettes en blomsterhave sten?

En mulighed er at oprette et blomsterbed, som er dekoreret med en sten grænse, men solid ser høje, massive senge. For at gøre dette, lå flere lag af sten til den ønskede højde af væggen.

Byggestart skyldes fundamentet. Med hjælp fra strengen og pløkke markere et sted for fremtidige blomsterbede. Langs omkredsen til at grave en grøft dybde på 30 cm, bør bredden sammenfaldende med størrelsen materiale. Det er muligt at fjerne jordplanet tværs plan blomsterbed. Ved bunden af ​​grøften trail tagmateriale eller plastfolie, oven på hvilket begynder at hælde betonfundamentet.

Byggeri senge uden et fundament

Byggeri uden et fundament

Lægning sten

æglæggende

Når fundamentet er helt tør, kan du begynde at lægge stenene. For at oprette et blomsterbed på betonfundament - er ikke en forudsætning. Renden kan lægges geotekstil og dækket af sand med en tredjedel, der lagde de store kampesten.

Den uregelmæssige form af natursten gør kompleksiteten af ​​installationen. Luftafstande nødt til at udfylde den jord, som skal være stramt ram. Når stenene sig fast halvvejs ud af renden, det er bunden af ​​strukturen.

Den uregelmæssige form af natursten vil gøre din bygning mere original

Den uregelmæssige form af natursten vil gøre din oprindelige konstruktion

Dernæst en løsning til murværk. Hvis sengen er ved at blive bygget på et betonfundament, lave et hul til dræning. Opløsningen blev påført på indersiden, for at holde virkningen af ​​drywall. Når cementen er tørret, er den sprøjtet på tætningsmidlet overflade. Det forhindrer forekomsten af ​​revner på leddene.

Efter 7-10 dage, når løsningen er helt hærder, kan du begynde at fylde indersiden af ​​bygninger, der er, for at fylde jorden, hvor planterne er plantet.

I en højde på 60 cm kan lægges murværk rækker tørmetoden. I så fald skal du omhyggeligt vælge sten i form for at minimere forskellene mellem dem.

Forskelle fra rock haven eller stensætninger

Motley rockeries gøre dit websted uimodståelig

Rockeries - en broget sammensætning af sten og planter

kantsten ikke kræver streng materialevalg, i modsætning til alpine dias. Derudover Stenhøjen Den skal minde bjergrige og består af planter, der har veludviklede rødder. Til udvælgelse af senge til rådighed planter omfattet af reglerne, der er anført ovenfor.

Gule blomster vil hjælpe slippe af depression

Gule blomster vil hjælpe slippe af depression

Smuk sammensætning af havet småsten

Effektive sammensætninger af havet småsten

til rockeries skal avle forskellige størrelser, desuden er det placeret symmetrisk og naturligt. Flower Garden også lagt ud i overensstemmelse med reglerne i geometri - præcis.

udvælgelse af planter

Alyssum ikke kun dekorere din have, men også fylde den med en behagelig duft

Alyssum ikke kun dekorere din have, men også fylde den med en behagelig duft

Husk på, at de høje planter skal placeres i midten og lave - på kanten af ​​blomsten arrangement. På de hævede blomsterbede og frodige planter bedre. Naturlige stoffer varmes hurtigt op og afgiver deres varme om natten. Derudover er de i stand til at bevare en fugt og frigive det gradvist, fodring planterne.

Denne fremgangsmåde begrænser plantning planter mod insekter og skadedyr. Sammensætningen kiggede naturligt og smukt, du har brug for en velgennemtænkt design, bør det tages i betragtning:

 • Palet kombination, form og højde af de planter;
 • De samme betingelser for vedligeholdelse;
 • blomstringstid.
Luksuriøs have med eksotiske planter

Luksuriøs have med eksotiske planter

Sådan pleje?

På trods af mangfoldigheden i naturmateriale og forskellen mellem overfladerne af muligheder, er det umuligt at undgå forurening, regn og brændende sol, fordi strukturen er beliggende i det åbne.

For at materialet ikke absorberer snavs og fugt, kan det behandles med hydrofobe forbindelser, som er specielt konstrueret til dette formål. Neddypning af sådanne stoffer er overfladen styrkes og dens farve bliver lysere og mere mættede.

Oprettelse af en landskab design på dit websted, Det skal forstås, at for den attraktive udseende af behovet for at rettidig og regelmæssig vedligeholdelse.


Like this post? Please share to your friends: