Senger av steiner for hagen: de beste ideene og dekor tips fra landskapsarkitekter

Små blomsterbed langs gjerdet

Liten sammensetning langs gjerdet

I det siste har det blitt presserende å dekorere sine deler av blomsterbed, blomsterbed og alpine lysbilder. i økende grad, hage De brukes til rekreasjon, slik at området skal se velstelte og behagelig for øyet. for skape vakre blomsterbed kan brukes naturlige materialer, for eksempel, vil se gode steiner. Men for å få den ønskede effekten, må du vite noen av nyansene og har et utvalg av materialer.


Lag en kant ved hjelp av steinblokker

Lag en kant ved hjelp av steinblokker

posh landskaps

posh landskaps

Sea småstein blir ofte brukt til dekorasjon av blomsterbed

Sea småstein blir ofte brukt til dekorasjon av blomsterbed

Grensen til sjø steiner lagt ut i tre rader

Grensen til sjø steiner lagt ut i tre rader 

grunnleggende regler

Når du oppretter blomsterbed trenger ikke påføres like i utseende og størrelse på steinene. Kombinasjonen av ulike typer kan skape et originalt fokus, men den generelle stilen avgjørelsen av hele området må opprettholdes. Det er generelle metoder:

 • plassere blomsten nødvendig slik at det ikke forstyrrer, og fest for øynene. Du kan velge en beliggenhet i sentrum av området eller langs den tomme veggen;
Senger laget av stein blir stadig mer populært igjen

Denne utformingen igjen stadig mer populært

Den romslige hagen med dekorative gangveier

Den romslige hagen med dekorative gangveier

 • plukke opp vegetasjon nødvendig, gis tilsvarende forhold for å leve sunt og blomstring, noen av dem som en skygge, andre kan ikke, uten solens stråler;
 • ta hensyn til behov og etterspørsel etter vann, og størrelsen og andre egenskaper av planten;
 • enklere å lage en stor blomst seng, snarere enn noen små, men antall og utseende avhenger designløsninger i hele hagen.
gjenget blomst

gjenget blomst

Stein seng kan erstatte summer, Hvis du plasserer den midt i hagen. Litt lys og dekorere et sted i nærheten gjerde og ikke forstyrre spaserturer eller fotturer.

formasjon

For å gjøre blomsterhage, kan du bruke et annet materiale. Dette kan omfatte følgende alternativer:

 • Den porøse struktur kalkstein står for dens anvendelse. Sprekker er fylt med jord og deretter plantet plantene. Det er vel-artet alger og mose.
 • På grunn av den dekorative utseende bedene brukes ofte basalt.
Dekorativt sjikt av fast stein stykket

Dekorativt sjikt av fast stein stykket

 • Kvartsitt har en stor palett av farger og en glatt overflate. Han er i stand til å glitre i solen, ser det fantastisk.
 • Sandstein har mange nyanser av grått til rødt. Men det er nødvendig å ta hensyn til den tiden som er kortvarig rock.
 • Evnen til å delaminere skifer plate som brukes i et landskap design. Det kan være grønn, blå og selv lilla.
Gule blomster vil legge lysstyrken til landskapet

Gule blomster landskapet gi lysstyrke

 • Tuff refererer til kalkstein med ham plantet hyssing og bunndekkende planter.
 • Til tross for den vakre utseende, granitt mindre tilbøyelige til å bruke til å lage en blomsterhage, fordi det kan forsurer jord.
 • Oppbyggingen av runde-formet steiner i ulike størrelser, skrelles vann, kalt småstein.
Pebbles vil hjelpe utforme hagen din til å lage en overbevisende

Helvetesild - en spektakulær element i innredningen for hagen

 • Dekorativ stein, vil dolomitt pryde enhver hage.
 •  for fekting blomsterhager bruker ofte hvit eller rød murstein.
Grenser blomsterbed av murstein

Grenser blomsterbed av murstein

for dannelsen av blomsterbed du kan ta noen store steiner rundt dem for å plassere mindre elementer. Videre innebærer ytterligere materialer. Drenering vil gi grus, sand eller grus. Mulching er nødvendig for å skape en trøst for planter, og det kan gi torv eller bark.

Hvordan lage en blomsterhage stein?

Ett alternativ er å lage en blomst seng, som er dekorert med en stein grensen, men solid ser høye, solide senger. For å gjøre dette, å legge flere lag av steiner til den ønskede høyden på veggen.

Byggestart er grunn til stiftelsen. Med hjelp av streng og plugger markere et sted for fremtidige blomsterbed. Langs omkretsen for å grave en grøft dybde på 30 cm, bør bredden falle sammen med størrelsen materiale. Det er mulig å fjerne grunnplanet over planet av blomsterbedet. På bunnen av grøften sti taktekkingsmateriale eller plastfilm, på toppen av hvilken begynne å helle betongfundamentet.

Bygge senger uten et fundament

Konstruksjon uten et fundament

legging steiner

legging

Når grunnlaget er helt tørr, kan du begynne å legge steiner. For å opprette en blomst seng på betongfundament - er ikke en forutsetning. Grøften kan legges geotekstiler og dekket med sand av en tredje, som legges ut på store steinblokker.

Den uregelmessige form av naturstein gjør kompleksiteten i installasjonen. Klareringer må fylle landet, som må være tett ram. Når steinene seg fast halvveis ut av grøften, er det i bunnen av strukturen.

Den uregelmessig form av naturstein vil gjøre bygningen mer original

Den uregelmessig form av naturstein vil gjøre din opprinnelige konstruksjonen

Neste, en løsning for murverk. Dersom sengen bygges på et betongfundament, lage et hull for drenering. Løsningen ble anbragt på innsiden, for å beholde virkningen av gips. Når sementen har tørket, blir det sprøytet på tetningsmasse overflaten. Det forhindrer forekomsten av sprekker i skjøtene.

Etter 7-10 dager, når løsningen er fullstendig stivner, kan du begynne å fylle innsiden av bygninger, det vil si å fylle jord som plantene er plantet.

I en høyde på 60 cm kan legges teglrader tørr metode. I dette tilfellet må du nøye velge steiner i form for å minske gapet mellom dem.

Forskjeller fra rock hagen eller steinbed

Motley steinbed gjøre nettstedet ditt uimotståelig

Steinbed - en broket sammensetning av bergarter og planter

fortauskanter ikke kreve strenge materialvalg, i motsetning alpine lysbilder. I tillegg steinrøys Det bør minne fjell og består av planter der røttene er godt utviklet. For utvalg av senger tilgjengelige planter underlagt reglene som er nevnt ovenfor.

Gule blomster vil hjelpe å bli kvitt depresjon

Gule blomster vil hjelpe å bli kvitt depresjon

Vakker komposisjon av havet småstein

Effektive sammensetninger av sjøen småstein

for steinbed trenger å avle forskjellige størrelser, i tillegg er det plassert symmetrisk og naturlig. Flower Garden, så også lagt ut i samsvar med reglene i geometri - nøyaktig.

utvalg av planter

Alyssum ikke bare dekorere hagen din, men også fylle det med en behagelig duft

Alyssum ikke bare dekorere hagen din, men også fylle det med en behagelig duft

Husk at de høye planter bør plasseres i midten og lavt - på kanten av blomsterarrangementer. På de opphøyde blomsterbed og frodige planter bedre. Naturlige stoffer varmes opp raskt og gi henne varm om natten. I tillegg er de i stand til å beholde en fuktighet og frigjør det gradvis, foring av planter.

Denne fremgangsmåten begrenser plante planter fra insekter og skadedyr. Sammensetningen så naturlig og vakkert, du trenger en gjennomtenkt design, bør det tas hensyn til:

 • Palett kombinasjon, formen og høyden av plantene;
 • De samme betingelser for vedlikehold;
 • blomstringstid.
Flott hage med eksotiske planter

Flott hage med eksotiske planter

Hvordan ta vare?

Til tross for mangfoldet av det naturlige materiale, og forskjellen mellom de flater av alternativene, er det umulig å unngå forurensning, regn og brennende solen, fordi konstruksjonen er plassert i det fri.

For at materialet ikke absorberer skitt og fuktighet, kan det behandles med hydrofobe forbindelser, som er spesielt konstruert for dette formål. Bløtlegging av slike stoffer, blir overflate forsterket og dets farge blir lysere og mer mettet.

Opprette landskapsarkitektur på nettstedet, Det skal forstås at for attraktivt utseende av behovet for å rettidig og regelmessig vedlikehold.


Like this post? Please share to your friends: