Witte deur in het interieur: 30+ beste ontwerp ideeën en oplossingen

Huis begint met een hal, en we zullen onze selectie beginnen met een prachtige hal stijl"total white"

Huis begint met een hal, en we zullen ons aanbod begint met een prachtige hal in de «totale witte» stijl

Witte deur in het interieur - een klassieke en meest veelzijdige optie voor thuis. selectie binnendeuren vandaag de dag is enorm en onder alle ontwerp kan geschikt worden gevonden. Iemand witte kleur kan lijken op het eerste gezicht, te saai of onpraktisch, echter, net als interieur oplossing zijn relevantie niet verliest aan deze dag.


Luxe appartement in Parijs, waar de gebeeldhouwde deur panelen - een kunstwerk

Luxe appartement in Parijs, waar de gebeeldhouwde deur panelen - een kunstwerk

Gedeeltelijke wandbekleding kunststeen onder een baksteen en een witte deur

Gedeeltelijke wandbekleding kunststeen is perfect afgezet door een bakstenen lichte tinten

Stenen muren en witte deur - een zeer interessante en altijd fris ogende combinatie

Stenen muren en licht de deur - een zeer interessante en altijd fris ogende combinatie

Roller fittingen en eenvoudig, zonder decoratie, canvas

Roller fittingen en eenvoudige canvas zonder decor

Modernisme en witte kleur in het interieur

Modernisme en witte kleur in het interieur

De voordelen van de witte deuren

Voor een lange tijd dat de witte deuren aanwezig waren in bijna elke kamer van het post-Sovjet-ruimte - of ze nu openbare instellingen of gewone appartementen. Wanneer mensen een keuze hebt, de meerderheid weigerde om vervelende licht deuren in het voordeel van een meer donkere en hout. In de afgelopen jaren is er een omgekeerde trend. Amerikaanse en Europese ontwerpers gebruiken vaak deuren felle kleuren in hun interieurs, volledig uit te sluiten gemeengoed. Wat zijn de voordelen van de deuren van deze kleur?

  • veelzijdigheid. Ze perfect gecombineerd met kleur in het interieur. Het maakt niet uit welke kleur de muren of meubilair in de kamer, wit is perfect voor elke omgeving. Deze deur is neutraal en niet een duidelijke verwijzing naar de stijl hebben, als het niet meer decoratieve elementen heeft. Het maakt niet uit welke kleur en textuur bevloering in de kamer, zal de witte deur niet in strijd zijn met laminaat, parket of tapijt. Kan niet gezegd worden van de houten deur, halen het cijfer waarop de parketvloer in de kamer is erg moeilijk. De meeste appartementen zijn gevestigd witte kozijnen, deuren en ramen combinatie is van groot belang in het interieur, het geeft hem de integriteit en volledigheid. Witte sjerp net zo voordelig om te kijken in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal, keuken of badkamer.
Witte deur in het interieur. Eigentijdse stijl, zeer geschikt voor moderne appartementen in flatgebouwen, en witte muren, schuifdeuren

Zeer geschikt voor appartementen in moderne stijl flatgebouwen en Hedendaagse witte schuifdeuren

"Невидимая" роторная дверь

"Onzichtbare" draaideur

  • Luchtigheid. meest moderne huisvesting kan een uitgestrekt gebied bogen. In het kader van de nauwe ruimte witte kleur is de winnaar. Het zal geen last van de kamer, in feite, geef het licht en luchtig. De eenvoud van een dergelijke deur kan niet de aandacht grijpen, maar hem niet afleiden van de belangrijkste elementen in het interieur. De meest winstgevende combineren in kleine ruimtes witte deur met muren in neutrale kleuren. In dit geval, de illusie van een integrale ruimte wanneer de wand continu lijkt te zijn, en de kamer - meer langwerpige. melkachtig en deuren zijn ideaal voor ruimtes met lage plafonds, zullen ze helpen bij het opstellen van een ruimte.
  • Uitvoerbaarheid. Velen zijn bang om het witte doek uit de mogelijke vuil en handafdrukken op hen. Dit geldt alleen als er een gezin heeft jonge kinderen. In feite, met de juiste zorg, zijn ze meer praktisch. Ze zijn niet zo opvallend stof zowel op donkere oppervlakken.
Witte deur in de keuken in een grijze interieur loft stijl

Het licht in de keuken deur in het interieur in de stijl van een loft

De contrasterende zwart-wit combinatie van toilet

De contrasterende zwart-wit combinatie van toilet

Witte deuren in verschillende stijlen van interieur

Ondanks zijn veelzijdigheid, zijn er enkele interieurstijlen, waar de deuren felle kleuren zien er het meest de voorkeur:

  • Scandinavian. Interieurontwerpers van de Scandinavische landen, als geen ander, voortdurend uiten van zijn liefde voor de witte kleur. Hun ontwerpen imponeren met hun eenvoudige, strakke lijnen, vormen en kleuren. White is een van de belangrijkste kleuren voor de Scandinaviërs. Ze zijn niet bang om het te gebruiken om het maximum in het interieur. Scandinavian appartementen Ze kunnen niet beschikken over grote gebieden, evenals onze. Daarom licht bereik voor hen is de beste oplossing voor grotere ruimte. Sinds Scandinavische stijl heeft de neiging om alle natuurlijke en natuurlijk, en de deuren van de binnenkant van het pak en bondig zonder onnodige decoratieve elementen. Eenvoudige geverfd hout met discreet accessoires - zo ziet eruit als een klassieke deur in een minimalistische, Scandinavische stijl. In dit geval, ontwerpers zijn niet bang om de deur met witte muren, betegelde vloer meestal natuurlijke parket combineren of vloerbedekking met zachte tapijten.
  • Minimalisme. De eenvoud en soberheid van deze stijl een perfecte aanvulling op de beknopte witte deuren zonder verdere afwerking met de meest eenvoudige accessoires. Het maakt niet uit welke kleuren aanwezig zijn in het interieur, witte openingen passen in elk appartement project. Zelfs in een donkere kamer met muren van bruin of lichtgrijs deur zal een winnaar kijken of hun steun witte plinten op de vloer of het plafond en kozijnen.
Keuken Scandinavische stijl studio

Keukenstudio's in de Scandinavische stijl

Witte deur in een lichtgrijze Scandinavische eetkamer ziet er heel rustige en traditionele

Witte deur in een lichtgrijze eetkamer ziet er heel rustige en traditionele

Laser snijden van metaal maakt het mogelijk om zulke delicate meesterwerken te creëren voor mensen die op zoek zijn naar een licht doorschijnende deur-partitie

Laser snijden van metaal kan delicate meesterwerken te creëren voor mensen op zoek naar eenvoudige deur-partitie

  • Barok, Empire, romantisch en elke klassieke stijl. Ongeacht de rijkdom en pracht van de decoratie-witte deur zou passend zijn in een rustige klassieke interieur, en in het grandioze. Voorheen ze gemakkelijk gebruikt in de paleizen en huizen van de rijke aristocraten. Met decor en afwerkingen kunnen worden verleend, zelfs tot op zeer eenvoudige element van het interieur beetje glamour. Wit of ivoorkleurige deur in het interieur in barok gemaakt van natuurlijk hout, versierd met houtsnijwerk, en rijke stucwerk elementen goud fittingen.
Elegante mix van oud en nieuw en hoge vouwdeuren

Elegante mix van oud en nieuw en hoge vouwdeuren

Combinaties van kleuren waarmee de witte deur te combineren in het interieur

Door neutrale kleuren met succes kan worden gecombineerd met andere kleuren van het interieur. Daarnaast kunt u versierde deur verschillende kleuren met het oog op de integriteit van het interieur te creëren. Welke kleur licht deur combineert het beste?

In de eerste plaats natuurlijk wit. Als de hele kamer in het wit uitgevoerd, en de deur is logisch om hetzelfde te doen. Geen extra accenten om het algemene beeld te behouden is niet vereist. Als de muren zijn een warm witte kleur - melk, lichtbeige of ivoor, moeten worden geselecteerd zorgvuldiger de toon van de deur, kan het de meest succesvolle deur kijken absoluut dezelfde kleur als de muren.

Schuifdeur op wit berijpt in een smalle gang

Schuifdeur op wit berijpt in een smalle gang

Ten tweede, wit ziet er geweldig uit naast de contrasterende kleuren - chocolade, blauw, groen, paars en zwart. De combinatie van wit en blauw wordt veel gebruikt in het interieur van een mediterraan thema. Het kon niet beter geschikt voor het witte doek te zijn Sea interieur, Het uitvoeren in lichte tinten van azuur en zanderige kleuren.

Patina en witte plastic - waarvan de combinatie vaker wordt aangetroffen verzachtende omstandigheden in de commerciële omgeving. Maar zulke onverwachte combinaties kunnen in gebruik worden genomen, en over het huis

Patina-wit - een combinatie die kunnen verlevendigen het interieur van zelfs de meest bescheiden huis

Witte en groene binnenland kamerdeuren

Groene bereik in het interieur van de woonkamer deur en licht

Neo-Barok: elegante tekening van lijstwerk en lijstwerk framing deuren

Neo-Barok: elegant tekening van de sierlijsten en stucwerk

Het is niet nodig om de witte deur te combineren met lichte vloeren. Zeer interessant is de combinatie met donkere houten vloeren. Ook andere elementen kunnen worden gebruikt om het algemene beeld te behouden - gebrandschilderd glas, glas inserts, plinten de juiste kleur, accessoires. Zo zal donkere plint niet te onderscheiden van de witte sjerp van het interieur, uitgevoerd in bruin of grijs tinten. Ook het gebruik van een donkere plint en brede stroken kan worden gericht op de deur, markeren uit het beeld.

Beglazing glas in lood ramen in de voorste houten deur

Beglazing glas in lood ramen in de voorste houten deur

Deuren met glas inserts zijn de meest succesvolle in de look licht en luchtig interieur. Ze zijn visueel zwaarder ruimte, waardoor er ruimte is voor licht. Dit is een geweldige oplossing voor kleine appartementen.

De meeste moderne versies van Windows - laconieke uiterlijk. Verfijnde vrouwelijke decor in plantaardige motieven en afgeronde vormen - niet precies in de trend van vandaag

De meeste moderne versies van Windows - laconieke uiterlijk. Verfijnde vrouwelijke decor in plantaardige motieven en afgeronde vormen - niet precies in de trend van vandaag


Like this post? Please share to your friends: